Na jeden záber: Samsung Galaxy Buds

Naozaj bezdrôtové slúchadlá od Samsungu ponúkajú slušnú kvalitu zvuku, dotykové ovládanie a nabijete ich nielen káblom, ale aj bezdrôtovo smartfónom s reverzným nabíjaním.

Ako sa vyjadril kolega Richard v recenzii, Samsung Galaxy Buds sa mimoriadne vydarili. Jeho skúsenosti z používania spolu so smartfónom Galaxy S10e sa dočítate v článku s názvom Samsung Galaxy Buds - úplná sloboda od káblov.

Ocenil pohodlné nosenie, pretože ani po niekoľkých hodinách používania slúchadlá v ušiach netlačia. Z niekoľkých gumených nástavcov, ktoré nájdete v balení, si vyberie tu správnu veľkosť naozaj každý. Ich pevné uchytenie v uchu a veľmi dobré pasívne potlačenie zvuku oceníte najmä vo fitku.

Kto chce vnímať aj zvuky okolia, môže ich zapnúť v nastaveniach mobilnej aplikácie Galaxy Wearable. Tam nájdete aj prispôsobenie dotykového ovládania.

Kvalita hovoru nebola vždy najlepšia, na krátke telefonáty však postačí. Pri dobíjaní batérie z puzdra sa môžete spoľahnúť na 12 až 15 hodín používania, čo je slušná hodnota.

Ochranné puzdro Galaxy Buds podporuje bezdrôtové nabíjanie, a tak máte na výber dobitie cez USB-C kábel alebo pomocou smartfónu s reverzným nabíjaní. Disponuje ním napríklad celá tohtoročná séria Galaxy S10, ale aj Huawei Mate 20 Pro. Richardove postrehy z používania sa dozviete aj z jeho videorecenzie.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu