Google Fit je k dispozícii aj pre iOS

Odteraz môžu pomocou Google aplikácie sledovať svoje fitness aktivity aj majitelia Apple zariadení. Nechýba ani možnosť prepojenia s Apple Health či inými službami tretích strán.

Google Fit umožňuje sledovanie vašich športových cieľov a fyzickej aktivity. Pôvodne vznikla pre platformy Android a Wear OS. Teraz sa dostáva aj na iOS.

Jej základom sú funkcie Move Minutes a Heart Points. Prvá sleduje minúty, ktoré strávite v pohybe, druhá udeľuje body získané za náročnejšie kardio aktivity v intenzívnejšom tempe.

Okrem toho nájdete v Google Fit aj denník mapujúci všetky vaše aktivity počas dňa. Umožňuje integráciu s Apple Health, Huawei Health, Samsung Health, aplikáciou Kalorické tabuľky a ďalšími službami tretích strán. Body tak môžete získať pomocou jednoduchých tréningov v Apple Watch bez toho, aby ste potrebovali samostatný softvér aj pre hodinky.

Google Fit si bezplatne stiahnete z App Store. Spolupracuje tiež so službami ako Nike Run Club, My Fitness Pal, Diet, Endomondo alebo Calm. Primárne ju budú využívať majitelia iPhonov. Pre displeje iPadov nie je prispôsobená podobne, ako napríklad Instagram.

Zdroj: Google

Diskusia k článku:

Začať diskusiu