Instagram vám umožní vkladať kvíz do príbehov

Populárne príbehy sa rozšíria o ďalšiu funkciu. Nová nálepka umožní opýtať sa vašich sledovateľov otázku, ku ktorej im položíte viacero možností. Novinka je k dispozícii na Android a iOS.

Príbehy sú populárnou súčasťou aplikácie Instagram. Umožňujú pridávať časovo obmedzené posty v podobe obrázkov alebo videí, ktoré zmiznú po 24 hodinách. Môžete si ich vylepšiť rôznymi farebnými filtrami či nálepkami.

Zhruba pred dvoma rokmi dostali príbehy funkciu otázok, pomocou ktorých ste sa mohli svojich sledovateľov pýtať ľubovoľné veci. Odpovedali vám jednoduchým výberom z dvoch možností.

Instagram teraz dopytovanie rozširuje a pridáva novú nálepku - kvíz. Na rozdiel od klasických otázok majú vaši sledovatelia na výber nie dve, ale rovno štyri možnosti. Novinku nájdete jednoducho. Stačí ťuknúť na ikonu pre tvorbu príbehu, v ktorom vyberiete možnosť nálepky. Potom už len vpíšete otázku a možnosti odpovedí.

Keď vaši sledovatelia ťuknú na jednu z nich, budú informovaní o tom, či zvolili správnu alebo nesprávnu odpoveď. Kvízy sú k dispozícii na Android a iOS. Ak sa vám ešte neobjavili, zrejme bude nutné aktualizovať aplikáciu Instagram na najnovšiu verziu.

Zdroj: Twitter

Diskusia k článku:

Začať diskusiu