Telekom umožňuje prechod z paušálov Happy na ÁNO počas viazanosti

Pri uvedení nového portfólia paušálov ÁNO nemali zákazníci so starším produktom Happy možnosť prejsť nový na program, kým im neskončila viazanosť. Teraz sa situácia mení.

Od 16. apríla umožňuje operátor všetkým zákazníkom s paušálmi Happy prejsť do novšieho portfólia ÁNO už počas ich aktuálnej viazanosti.

Zmena nie je povinná, zákazník sa môže sám rozhodnúť, či prejde, alebo ostane na pôvodnom programe Happy. Prechod nemá vplyv ani na platbu za akciový telefón či iné zariadenie.

Posudzovať sa bude jediná podmienka: výška mesačného účtu za základný paušál. Pokiaľ má zákazník výhodnejšiu sumu, napríklad nižšiu cenu v Magenta 1, bude sa posudzovať práve táto suma so zľavou.

Mesačný poplatok by mal ostať po prechode na nový paušál ÁNO zachovaný alebo vyšší (napríklad pri prechode z Happy L za 29,99 € na ÁNO L za 30 €). Zákazníci budú môcť zmenu zrealizovať priamo v Telekom aplikácii alebo na predajni či telefonickej linke.

Príklady prechodu na nové paušály

Najjednoduchší prechod majú zabezpečený zákazníci programov vyšších programov, kde za podobné mesačné poplatky získajú oveľa viac dát ako doteraz. Napríklad z Happy L na ÁNO L poskočia z 3 GB na 10 GB mesačne, z Happy XL na ÁNO XL zo 6 GB na 20 GB mesačne a z Happy Profi na ÁNO XXL zo 16 GB na 30 GB mesačne.

Dobrou voľbou bude aj prechod z programu Happy XL volania na ÁNO L, kde si zákazník ponechá neobmedzené volania do všetkých sietí a objem dát stúpne z 1 GB až na 10 GB mesačne.

Pre bestseller Happy M je top možnosť zmeny program ÁNO M + 2GB balíček dát spolu za 26 €. Takto získa zákazník popri neobmedzených SMS a MMS už aj neobmedzené volania na Slovensku i do EÚ, a navýši sa mu aj objem dát z 1 GB na takmer 2,5 GB.

Z Happy S sa dá prejsť napríklad na ÁNO M, kde za 3 € nesačne navyše získa zákazník už neobmedzené volania a správy na Slovensku i do celej EÚ a zároveň aj viac dát (500 MB štandardne či 2x toľko v Magenta 1). Z mesačného programu Happy XS sa bude dať prejsť na ÁNO S na podobnej cenovej úrovni.

Ešte väčšie nárasty v skupine Magenta 1

Ak je zákazník v skupine Magenta 1, získa ešte viac dát – napríklad z Happy L na ÁNO L mu stúpne objem dát až päťnásobne, z 3 na 15 GB. Podobne sú na tom aj prechody v XL programoch – z Happy XL (6 GB) na ÁNO XL v Magenta 1 s 30 GB.

Telekom uviedol portfólio paušálov ÁNO pred rokom, informovali sme vás o tom článkom Telekom: nové paušály ÁNO ponúknu viac dát a výhody pre Magenta 1. O pol roka neskôr ponuku upravil a pre programy ÁNO L, XL a XXL výrazne navýšil objem dát. Podrobnosti sa dočítate v novinke Telekom navýšil dáta v paušáloch ÁNO. Aj existujúcim záklazníkom.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

sysell 17.04.2019 - 12:34

retencne ponuky: O2 za cca 15 € ponuka flat volania + data nepamatam si ale bolo to myslim cez 5GB orange za 14,2 flat volania + 4 giga dat. Telekom daval polovicne zlavy z pausalu, aktuialne ponuku neviem, Nedajte sa osklbavat tymi chorymi standardnymi cenami.

Tomas17.04.2019 - 14:34 Trvalý odkaz

Pokial nema O2 pokrytie, je mi aj ich najlepsia ponuka na 2 veci

Nightmare17.04.2019 - 17:18 Trvalý odkaz

Teraz nechapem...mama si predlzila pausal a povedali jej ze nemoze uz pokracovat v Happy ale v ANO nechapem to akoze vobec

sysell17.04.2019 - 21:36 Trvalý odkaz

co nechapes, happy je uz zrusene, nove su ano.

Nightmare19.04.2019 - 00:21 Trvalý odkaz

Zrejme si necital clanok

Celá diskusia 6 príspevkov