Na jeden záber: Motorola Moto G7 Play

Najlacnejší zástupca tohtoročnej série Moto G7 ponúka napriek nízkej cenovke čítačku odtlačkov, odomykanie tvárou, nahrávanie 4K videí aj známe Moto funkcie.

Motorola Moto G7 Play prináša príjemné rozmery, 5,7-palcový natiahnutý displej s HD+ rozlíšením, 32 GB úložisko a len 2 GB operačnú pamäť RAM, no nenáročným používateľom bude výkon tejto novinky stačiť. Postará sa o to aj osemjadrový čipset Snapdragon 632.

Telefón poteší USB-C konektorom a samostatným slotom pre microSD kartu. Vložením pamäťovky tak neprídete o dual SIM funkciu. Čistý Android je doplnený návykovými Moto gestami a nechýba Moto obrazovka. Tá sa rozsvieti po prijatí upozornenia, alebo ak nad telefónom zaznamená nejaký pohyb. Napríklad mávnutie rukou či pohyb hlavy. Odpovedať na doručené správy môžete priamo zo zamykacej obrazovky.

Vzadu nájdeme len jeden objektív, za ktorým sa ukrýva 13 Mpix snímač. Prekvapením je nahrávanie 4K videí, ktoré je v tejto cenovej kategórii skôr výnimkou. Skúšobné snímky a videá si môžete pozrieť v článku takto fotí Motorola Moto G7 Play.

Batéria s 3000 mAh kapacitou patrí k priemeru, poteší však rýchlym nabíjaním. Kompletné informácie o výbave nájdete v základnom infe. Všetko dôležité o lacnej Moto G7 sa dozviete z Richardovho videa.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu