K odolnému CAT S41 dostanete odolný Bluetooth reproduktor Hama

Výrobca podporil predaje smartfónu určeného do extrémnych podmienok promo akciou. Ak si v O2 alebo Orangei kúpite tento model, získate k nemu zadarmo bezdrôtový reproduktor Hama.

CAT S41 sa chváli dlhou výdržou na jedno nabitie, za čo vďačí 5000 mAh batérii a menej náročnému hardvéru. Na 5-palcovej obrazovke je použité Full HD rozlíšenie, osemjadrový procesor MediaTek Helio P20 dopĺňa 3 GB operačná pamäť RAM a 32 GB úložisko.

Hlavnou prednosťou tohto androidu je odolná konštrukcia s pogumovaným povrchom. Odolá pádom, nárazom, prachu, vibráciám a nevadí mu ani polhodinový pobyt vo vode hlbokej 1,5 metra. Spĺňa certifikáciu IP68 a MIL SPEC 810G. Kompletné informácie o výbave nájdete v základnom infe.

Rovnako ako u všetkých smartfónov CAT danej kategórie, je CAT S41 zhotovený tak, aby prežil opakované testy odolnosti proti pádu na betón z výšky 1,8 metra, a to z každého smeru. Zvládne aj teplotné šoky od -25°C do 55°C. Spolu s odolným reproduktorom Hama, ktorý znesie tvrdý pád, množstvo prachu či vodu, tak budú tvoriť dvojicu, ktorú len tak ľahko nezničíte.

Bluetooth reproduktor Hama disponuje stupňom odolnosti IPX5, vydrží hrať až 6 hodín na jedno nabitie a vďaka kompaktným rozmerom 10 x 6 x 9 cm, a prijateľnej hmotnosti 295 gramov ho môžete zobrať kamkoľvek. Nechýba šikovné pútko na zavesenie. Batériu s 1500 mAh kapacitou dobijete cez microUSB konektor.

CAT S41 spolu s odolným reproduktorom Hama kúpite v internetovom obchode Orangeu a O2. Plná cena zariadenia je v Orangei nastavená na 390 eur, v O2 zaplatíte pri kúpe v hotovosti 410 eur. Pri nákupe k niektorému z paušálov môžete u obidvoch operátorov využiť dotáciu na zariadenie.

V bežných overených obchodoch kúpite aktuálne CAT S41 za približne 373 eur, odolný Hama reproduktor má cenovku okolo 22 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu