Telekom: dátové balíčky ÁNO s nižšou cenou

Od začiatku apríla operátor prinesie vynovenú ponuku dátových balíčkov k paušálom ÁNO. Niektorým klesne cena, pribudne balík s menším objemom pri viazanosti a akciová cena na dáta bude dostupná aj pre viazaných zákazníkov.

V októbri minulého roka Telekom výrazne navýšil objem dát vo vyšších paušáloch ÁNO. Vďaka zaradeniu do skupiny Magenta 1 počet dostupných dát vzrástol pri ÁNO XXL až na 45 GB mesačne. Pri obľúbenom ÁNO L máte k dispozícii až 30 GB.

Pre nižšie programy, alebo pre tých, čo svoje mesačné dáta vyčerpali, tu sú doplnkové dátové balíčky. Od 1. apríla pripravuje operátor tri novinky.

Nižšie ceny

Pôvodné dátové balíčky budú stáť o jedno euro menej. Za 1 GB balíček po novom zaplatíte 4 eurá s viazanosťou (doteraz 5 eur) alebo 5 eur bez viazanosti (doteraz 6 eur). 2 GB balíček bude stáť s viazanosťou aj naďalej 6 eur, ale výrazne klesne cena bez nej, a to na 7 eur (doteraz 10 eur).

500 MB balíček

Podľa operátora viacero zákazníkov vyžaduje po vyčerpaní dát iba menší dátový balíček. Aj dnes je k dispozícii 500 MB balík s cenou 4,99 eur pri jednorazovej aktivácii. S viazanosťou ho budete môcť aktivovať za 2 eurá mesačne, cena bez viazanosti bude 3 eurá.

Aktivácia za akciovú cenu aj počas viazanosti

Doteraz mali zákazníci možnosť využiť akciovú cenu dátového balíčka iba na začiatku svojej viazanosti. Pri kúpe paušálu ÁNO si mohli zobrať doplňujúci balíček na celé obdobie za výhodnejšiu cenu, ktorá platila počas 24 mesiacov.

Po 1. apríli 2019 sa bude dať využiť akciová cena na balíček aj počas viazanosti. Teda ak už zákazník využíva niektorý z paušáov ÁNO bez balíčka, môže na zvyšné obdobie viazanosti získať balíček za nižšiu cenu.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu