O2, Orange a Telekom odštartovali predobjednávky noviniek radu Galaxy S10

K predobjednávkam môžete získať zadarmo bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds. V Orangei bude exkluzívne dostupná aj čierna keramická verzia Galaxy S10+.

V rámci predobjednávok, ktoré prebiehajú do 7. marca, získate ako darček nové bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds v hodnote 149 eur. Malé a ľahké slúchadlá ponúkajú 13-hodinovú výdrž. Puzdro, ktoré slúži aj na dobitie energie, podporuje bezdrôtové nabíjanie. Návod na to, ako ich získať, nájdete na webe samsung-bonus.eu.

Trojicu nových prémiových smartfónov spája dizajn, natiahnutý AMOLED displej s otvorom na prednú kameru, výkonný čipset Exynos 9820 a kvalitný fotoaparát. Vyššie verzie Galaxy S10 a S10+ sa pýšia trojitým zadným fotoaparátom, slabšie vybavený Galaxy S10e dostal dva snímače.

Všetky modely majú hlavný 12-megapixelový fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu, premenlivou clonou f/1.5 a f/2.4, a širokouhlý objektív so 16 Mpix rozlíšením a 123° uhlom záberu. Galaxy S10 a S10+ majú navyše teleobjektív (12 Mpix, OIS, clona f/2.4).

Spoločné majú všetky verzie aj reverzné bezdrôtové nabíjanie. Nabijete tak nielen smartfóny od Samsungu, ale problémom by nemali byť ani iné značky smartfónov, musia ale spĺňať štandard Qi. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe venovanom Galaxy S10, Galaxy S10+ a Galaxy S10e.

Samsung Galaxy S10 budú mať zákazníci Orangeu na výber v bielej a čiernej farbe za plnú cenu 899 eur, vyšší model Samsung Galaxy S10+ bude v dostupný v dvoch variantoch: 128 GB Black za 999 eur a 512 GB Ceramic Black v hodnote 1250 eur. V ponuke Orangeu budú aj modely Samsung Galaxy S10e v čiernej a zelenej farbe za 750 eur.

Predobjednávky prebiehajú na adrese orange.sk/samsung-galaxy. Všetky tri novinky predávané v Orangei sú dual SIM. V e-shope operátora sa už dozviete aj ceny k jednotlivým paušálom.

Telekom ceny zatiaľ nezverejnil, do ponuky zaradí všetky tri modely radu S10. Predaj odštartuje v piatok 8. marca 2019 a jednotlivé farebné i pamäťové verzie upresní neskôr. Pokiaľ chcete byť medzi prvými majiteľmi niektorej z noviniek, navštívte mikrostránku telekom.sk/predpredaj.

Zákazníci O2 si môžu nový Samsung v čiernej, bielej alebo zelenej farbe objednať na stránke soda.o2.sk. Galaxy S10 sa bude u modrého operátora predávať so 128 GB a 512 GB pamäťou, Galaxy S10+ a Galaxy S10e v 128 GB verzii. Pri kúpe k niektorému z O2 Paušálov môžete využiť bonus na telefón s prvotným poplatkom iba 2 eurá. Ceny operátor nezverejnil.

Predobjednávky na najnovšie vlajkové lode radu Galaxy S10 prebiehajú do 7. marca.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu