Evolveo StrongPhone Z3

Lacný vode, prachu a pádom odolný tlačidlový dual SIM telefón so základnou výbavou, 2,4'' displejom, Wi-Fi, 3G, LED svietidlom, FM rádiom a 2800 mAh batériou.

Základné parametre:

OS: vlastný

procesor: ???

frekvencie: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, UMTS 900 / 2100 MHz

rozmery: 135 x 60 x 18,3 mm

hmotnosť: 172 gramov

displej: 2,4'' (61 mm), TFT, 240 x 320 b., odolnosť voči poškriabaniu

zadný fotoaparát: 2 Mpix,

pamäť: ??? + microSD

globálny prenos dát: 2G, 3G

lokálny prenos dát: Bluetooth, Wi-Fi, microUSB

ostatné: FM rádio, zvýšená odolnosť voči vode (IP68), audio jack, budík, stopky, kalkulačka, kalendár, LED svietidlo

dual SIM: 2 x microSIM + microSD

batéria: 2 800 mAh, rýchle nabíjanie, pravdepodobne vymeniteľná

Neobsahuje/nepodporuje: LTE, prednú kameru, GPS, NFC, USB-C, čítačku odtlačkov, IrDA (infraport), stereo repro, rýchle nabíjanie, bezdrôtové nabíjanie

Pravdepodobná cena a dostupnosť: 77 eur / v predaji

Zaujímavé odkazy:

Základné info: CAT B35 (7. 9. 2018)

Na smartfónoch a tabletoch môžete všetky obrázky v článku priblížiť pomocou dvoch prstov. Na počítači môžete obrázok klikom presunúť do popredia a šípkami na klávesnici preskočiť na ďalší.

Novinka značky Evolveo poslúži v extrémnych podmienkach, nevadí jej voda, prach a vďaka pogumovanej a vyztuženej konštrukcii zvládne aj pád na tvrdý povrch. Vzhľadom na slabú výbavu ponúkne 2800 mAh batéria na jedno nabitie výdrž až niekoľko dní.

Displej s 2,4-palcovou uhlopriečkou a rozlíšením 240 x 320 bodov je chránený pred poškriabaním. Telefónu nevadia pády, nárazy, vibrácie, voda, blato, sneh, vysoké alebo nízke teploty, prach ani hrubé zaobchádzanie. Telefón spĺňa normy certifikácie IP68 (1 meter vodného stĺpca po dobu 30 minút).

Evolveo StrongPhone Z3 je napriek nízkej cene veľmi dobre vybavený tlačidlový telefón. Podporuje sieť 3G a vďaka funkcii Wi-Fi Hotspot zabezpečí pre ďalšie zvolené zariadenia pripojenie k internetu. Medzi ďalšie funkcie tohto patrí výkonné svietidlo s podporou SOS režimu. Svietidlo sa ovláda vyhradeným tlačidlom a dodáva výrazne viac svetla než podobné svietidlá bežných telefónov.

Dvojmegapixelový fotoaparát poslúži len na zachytenie momentiek. Veľkosť pamäte výrobca neprezradil, vnútorné úložisko však podporuje rozšírenie microSD kartami, pričom neprídete o dual SIM funkciu. Pamäťovka má samostatný slot.

Medzi ďalšie funkcie telefónu patrí Bluetooth, FM rádio, kalendár, budík, stopky, kalkulačka, aj digitálny záznamník. Súčasťou balenia sú aj stereo slúchadlá s integrovaným mikrofónom umožňujúcim viesť hovory v režime handsfree.

Evolveo StrongPhone Z3 nájde svoje uplatnenie napríklad v dielňach, na stavbe, v náročnom teréne, vo veľkej zime, alebo naopak pri vysokých teplotách a vlhkosti. Telefón je v slovenských obchodoch dostupný za cenu približne 77 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu