OLED displej LG G8 ThinQ poslúži ako reproduktor

Kórejský výrobca z času na čas vo svojich smartfónoch prekvapí zaujímavou inováciou. Minuloročný top model dostal technológiu Boombox, tohtoročný využije OLED displej ako reproduktor.

Do oficiálneho uvedenia nového prémiového modelu radu G ostáva len niekoľko dní a výrobca postupne prezrádza niektoré vlastnosti, ktorými bude LG G8 ThinQ disponovať.

Pred týždňom prezradil, že predná kamera bude doplnená TOF snímačom s podporou 3D, teraz sa vo svojej tlačovej správe pochválil novou technológiou v oblasti zvuku.

Novinka G8 ThinQ dostane inováciu Crystal Sound OLED (CSO), ktorá využíva OLED displej telefónu ako audio zosilňovač. Pri hlasnom prehrávaní zvuku dodá basy spodný reproduktor.

Top modely LG sú známe kvalitným zvukom, ani v G8 ThinQ nebudú chýbať technológie DTS:X 3D Surround Sound, Hi-Fi Quad DAC, Master Quality Authenticated (MQA) či Boombox reproduktor, ktorý využíva vnútorný priestor telefónu ako rezonančnú komoru. Dokáže tak generovať zvuk, ako keby ste mali pripojený Bluetooth reproduktor. Pre dosiahnutie efektu je potrebné položiť telefón na tvrdú podložku, napríklad stôl.

Pri tohtoročnej návšteve MWC v Barcelone nevynecháme ani stánok LG, a tak si novinku pozrieme naživo.

Zdroj: lgnewsroom.com

Diskusia k článku:

Nightmare 15.02.2019 - 23:32

Asi mam nastupcu V30...uvidime ako to bude real

Profile picture for user zedenko@gmail.com

Ronn16.02.2019 - 13:23 Trvalý odkaz

Ocakavany bol amoled aj ked to nebolo iste. Dizajn sa mi nepaci, ked sa vsetci snazia zbavit toho "vyrastku" v displeji tak LG na to dlabe. A dlabe aj na citacku v displeji...

Nightmare16.02.2019 - 16:20 Trvalý odkaz

Nechajme sa prekvapit :) nie vzdy uniky su pravdive aj ked dost casto su...

Profile picture for user zedenko@gmail.com

Ronn16.02.2019 - 18:15 Trvalý odkaz

No ono Samsung, LG to nikdy poriadne utajit nedokazali a posledne dva roky ani Apple nie. Aj ked u LG sa spekuluje aj predstavenie V modelu.

Celá diskusia 5 príspevkov