Orange TV Stick prenesie Orange Sport z mobilu na TV obrazovku

Nové zariadenie od Orangeu poteší najmä športových fanúšikov. Prenosy športových udalostí môžete sledovať na veľkej obrazovke prakticky kdekoľvek – na chate, u kamarátov či na cestách.

Od 6. februára pridáva operátor do ponuky nové zariadenie, vďaka ktorému môžete preniesť športové zápasy zo svojich mobilov či tabletov na veľké obrazovky televízorov.

Orange TV Stick je určený nielen zákazníkom operátora, ale aj tým, ktorí svojho poskytovateľa TV služieb meniť neplánujú, no radi by si pozreli exkluzívny športový obsah.

Na využívanie služby potrebujete:

- zariadenie Orange TV Stick,

- stabilné internetové pripojenie cez Wi-Fi

- televízor s HDMI vstupom

- nainštalovanú aplikáciu Orange TV Stick na svojom smartfóne alebo tablete (vyžaduje zariadenie s operačným systémom Android 7 a vyššie či iOS 10 a vyššie)

- prístup k TV službe, ktorej obsah chcete z mobilu preniesť na veľkú obrazovku

Viazanosť nie je potrebná. Zariadenie je dostupné za štandardnú cenu 59 eur, pričom môžete využiť aj možnosť mesačných splátok bez navýšenia s akontáciou od 1 eura.

Pre milovníkov športových prenosov Orange pripravil aj limitovanú sériu darčekového balenia za zvýhodnenú cenu 69 eur. V rámci neho získajú okrem samotného zariadenia aj sezónny prístup, teda možnosť sledovať prémiovú stanicu Orange Sport s exkluzívnymi zápasmi Ligy majstrov až do konca prebiehajúcej sezóny (30. júna 2019).

Použitie Orange TV Sticku je podľa operátora kvalitnejšie než zrkadlenie mobilnej obrazovky na TV. Streamovanie prebieha mimo mobilného zariadenia, vďaka čomu sa zbytočne nevybíja jeho batéria, neprehrieva sa a prenos sa nepreruší ani počas paralelného telefonického hovoru či vtedy, ak s mobilom opustíte miestnosť.

Prostredníctvom Orange TV Sticku môžete sledovať športový obsah stanice Orange Sport – zápasy futbalovej Ligy majstrov UEFA, hokej, domáci futbal a iné športové podujatia, ku ktorým od novej sezóny pribudnú ďalšie novinky. Prípadne ho môžete využiť aj na sledovanie iného obsahu vysielaného cez aplikáciu Orange TV.

Stanicu Orange Sport si môžete aktivovať bez viazanosti na obdobie, v ktorom ju chcete sledovať. Nezávisle od toho, kto vám poskytuje internet. Pri aktivácii priamo v predajni zaplatíte za mesiac len 4 €, cez SMS sú ceny nasledovné:

- prístup na 1 deň 3 € (poslať SMS s textom SPORT DEN na číslo 8866)

- prístup na 1 týždeň 4€ (poslať SMS s textom SPORT TYZDEN na číslo 8866)

- prístup na 1 mesiac 6 € (poslať SMS s textom SPORT MESIAC na číslo 8866)

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne 06.02.2019 - 09:47

Esteze su dostupne streamy na webe bez nutnosti platit vypalne oranzovym.

Celá diskusia 1 príspevok