Chcete Meizu Zero? Pripravte si viac než tisíc eur

Šesťpalcový android bez jediného hardvérového tlačidla, slotov alebo portov si môžete predobjednať cez crowdfundingový server Indiegogo. Prvé dodávky by mali byť zrealizované v apríli.

Koncom januára tohto roka ukázalo čínske Meizu svoj prvý smartfón, ktorý sa zbavil všetkých fyzických tlačidiel, slotov a portov. Konštrukcia je vyrobená z jedného kusu keramiky.

Vypínač a tlačidlá ovládania hlasitosti nahradili kapacitné senzory, čítačka odtlačkov je integrovaná do 5,99'' Full HD+ displeja a batériu nabijete len bezdrôtovou nabíjačkou, ktorá je súčasťou balenia.

Namiesto tradičnej SIM karty môžete v Meizu Zero využívať iba eSIM. Poteší certifikácia IP68. Kompletné informácie o výbave sa dočítate v našom základnom infe.

Novinka sa objavila na webe indiegogo.com, kde prostredníctvom kampame zbiera finančné prostriedky na realizáciu výroby. Cieľová suma je nastavená na 100-tisíc amerických dolárov, v čase písania článku sa spoločnosti podarilo od fanúšikov vyzbierať 29 011 USD.

Cena je nastavená na 1299 USD resp. 1136 EUR. Zatiaľ sa z celkového dostupného počtu 100 kusov predalo dvadsať.

Pokiaľ vás Meizu Zero zaujalo a máte záujem o jeho zakúpenie, môžete tak spraviť na stránke indiegogo.com. Firma doručí telefón kamkoľvek po celom svete.

Či sa dodávky aj zrealizujú, záleží od toho, či sa podarí vyzbierať cieľová suma. Firma má na to ešte 25 dní. V prípade, že kampaň nebude úspešná, záujemcovia dostanú svoje peniaze späť.

Zdroj: indiegogo.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease 05.02.2019 - 19:16

vyoperujme z mobilu všetko praktické a vypýtajme si za to 1300USD. ale ako pozerám už sa našlo 22 hyperov :)

Knoxville05.02.2019 - 19:59 Trvalý odkaz

Chorá doba alebo ani neviem ako to nazvať.
Výrobcovia sa predbiehajú kto príde na trh s väčšou sprostostou...

Nightmare05.02.2019 - 21:38 Trvalý odkaz

Kto pride s niecim novym...by som ta poopravil Knox :)

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy05.02.2019 - 22:07 Trvalý odkaz

Neviem čo sa vam nepáči, bezny smrtelnik ziadne usb, jack alebo sdkartu nepotrebuje. Mne osobne sa to páči.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease06.02.2019 - 01:52 Trvalý odkaz

Jasné, bežný smrteľník nepotrebuje ani sim kartu, normálny reproduktor na telefonovanie, nabíjačky má doma v aute v práci bezdrôtové. Ak mu mobil nebodaj zamrzne počká si kým sa vybije, lebo bez physical power button sa môže ísť kĺzat :)

Celá diskusia 10 príspevkov