Siemens C72

Základné info o low-ende Najnovší zaoblený Siemens so základnými funkciami.

Na stránkach spoločnosti Siemens sa včera objavila informácia o novinke s označením Siemens C72. Je to model s funkciami podobnými C65-ke, ale dizajnovo skôr nadväzuje na model C62. Siemens C62 nebol polnohodnotným nemeckým produktom, od série 60 i 65 sa odlišoval výraznými dizajnovmi aj softvérovými prvkami. Podobne je tomu aj v prpade modelu C72, ktorý je opäť zaoblený.

Základná charakteristika:

konštrukcia: klasická,

OS: vlastný, uzavretý,

frekvencie: 900/1800/1900 MHz

rozmery: 105 x 47 x 18 mm

hmotnosť: 86 g

fotoaparát: VGA, 4x zoom,

displej: pasívny, 128 x 128 b., 65 536 farieb,

pamäť: 10 MB

správy: SMS, EMS, MMS, e-mail, CB,

prenos dát: GPRS 4+2, IrDA,

zábava: WAP 2.0, Java 2.0, Download Assistant, Emergency Phonebook, Survival Dictionary, Photo Editor

batéria: Li-Ion, 750 mAh,

výdrž: do 5 h hovoru / 300 h pohotovosti.

Strieborná verzia bude dostupná už v októbri aj na našom trhu za cenu pod 5 000 Sk.

Siemens C72

Tlačová správa:

Nový Siemens C72 je ideálna voľba pre tých, čo sa radi podelia o svoje zážitky z dovolenky či oslavy s priateľmi a rodinou. Tento kompaktný mobilný telefón má všetko potrebné na multimediálnu komunikáciu. Rýchla navigácia v menu poskytuje užívateľovi dokonalé pohodlie pri používaní telefónu. Jeho súčasťou je aj integrovaný VGA fotoaparát so 4x digitálnym zoomom pre rýchle posielanie fotografií prostredníctvom MMS jednému alebo viacerým príjemcom. Farebný displej v nadštandardnej kvalite a s vysokým rozlíšením ponúka viac ako 65 000 farieb.

Tento trojpásmový telefón je spoľahlivým spoločníkom na cestách okolo sveta. Vďaka intuitívnej štruktúre ponuky menu a ergonomickej klávesnici je jeho použitie mimoriadne jednoduché. Lesklá strieborno-antracitová farba dodáva tenkému ergonomicky tvarovanému mobilnému telefónu elegantný vzhľad. Užívateľ si môže v telefóne nastaviť polyfónne vyzváňacie tóny, logá, hrať zaujímavé hry a prostredníctvom jednoduchého sprievodcu stiahnuť obrázky a aplikácie. Viac ako 300 hodín pohotovostného času a 300 minút hovoru zaručujú, že používateľ môže hovoriť a hovoriť...

K dispozícii je i celá škála originálneho doplnkového príslušenstva Siemens ? rôzne náhlavné súpravy (tzv. headsety) a automobilové riešenia (Siemens Car Kit) ako aj nabíjačky a dátové káble, extra batérie a pohodlné, dizajnovo zaujímavé obaly na nosenie. Telefón bude k dispozícii vo vyhotovení "Liquid Silver" od októbra 2005.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 26.08.2005 - 01:22

Henrich: Za cenu okolo 5 000 je to slušne vybavený mobil. Nielen že má VGA fo?ak, ale má aj javu, infraport, mms a 65 tisíc farieb na displeji. Dizajn je tiež v pohode. Kto nepotrebuje rádio a mp3 prehráva? tak pre toho bude C72 ako stvorená.

Celá diskusia 1 príspevok