Na jeden záber: Honor Play

Cenovo dostupný dual SIM android ponúka kvalitný 6,3-palcový Full HD+ displej a výkonný procesor s GPU Turbo. Technológiu oceníte pri hraní graficky náročných hier.

Novinku z tohtoročnej výstavy IFA v Berlíne sme v redakcii dôkladne otestovali a podorobné skúsenosti sa dočítate v článku Honor Play - lacný, ale mocný. Už názov napovedá, že napriek dostupnej cenovke môžete čakať dostatočný výkon.

Nesklamalo ani Full HD+ rozlíšenie na 6,3-palcovej obrazovke. Veľký displej je vhodný nielen na prezeranie multimédií, ale napríklad i hranie mobilných hier. Hráčom je prispôsobená aj 3750 mAh batéria. Pri vysokej grafickej záťaži za hodinu hrania spotrebovala iba 10 % energie. Škoda len pomalého nabíjania.

Pri posedení s priateľmi doma alebo na chate sa vám môže hodiť Párty režim, ktorý ponúka prehrávanie hudby na viacerých mobiloch naraz. Fotoaparát kvalitou veľmi neohúril, no nenáročnému používateľovi bude jeho výkon stačiť.

Skúšobné snímka a videá si môžete pozrieť v článku Takto fotí Honor Play. Koho zaujímajú kompletné špecifikácie, všetko dôležité sa dozvie zo základného infa.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu