Na jeden záber: Xiaomi Mi A2 Lite

Za približne dvesto eur dostanete 5,8'' dual SIM android bez nadstavby, so slušnou výdržou na jedno nabitie, infraportom a samostatným slotom na pamäťovú kartu.

Druhá generácia cenovo dostupného smartfónu s čistým operačným systémom je opäť zaradená do programu Android One. Môžete sa tak spoľahnúť na skoré a pravidelné aktualizácie systému.

Xiaomi Mi A2 Lite zaujme menej náročného používateľa, ktorému nebudú prekážať občasné pomalšie reakcie, starší microUSB konektor, kolísanie automatického jasu 5,8'' natiahnutého displeja, absencia NFC ani priemerný fotoaparát. Pri dostatku svetla sú snímky slušné, s ubúdajúcim svetlom prichádza šum. Skúšobné fotografie a videá si môžete pozrieť v článku Takto fotí Xiaomi Mi A2 Lite.

Vnútorné úložisko si môžete rozšíriť pamäťovou kartou, pričom neprídete o dual SIM funkciu. Smartfónov s tromi samostatnými slotmi nie je na slovenskom trhu veľa. Vo výbave možno oceníte infraport na ovládanie domácej techniky a nechýba ani 3,5 mm jack. Globálna verzia ponúka aj 800 MHz frekvenciu LTE a slovenskú lokalizáciu.

Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v základnom infe, podrobné skúsenosti z testovania sa dočítate v recenzii s názvom Xiaomi Mi A2 Lite - čistý ťah na dvestoeurovú triedu.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu