Na jeden záber: Huawei Mate 20 Lite

Elegantný android s veľkým 6,3-palcovým natiahnutým Full HD+ displejom kúpite aj u mobilného operátora. Čo od štyristoeurového smartfónu môžete očakávať, sa dozviete z našej videorecenzie.

Huawei Mate 20 Lite má sklenenú zadnú stranu so špeciálnym textúrovaným povrchom, ktorý vytvára zaujímavý efekt. Láka na dvojicu duálnych fotoaparátov s umelou inteligenciou. Predný aj zadný zvládajú bokeh efekt (rozmazanie pozadia) a vďaka analýze rozpoznajú snímanú scény. Či sa im to podarí, a akú kvalitu snímky aj videá dosahujú, sa môžete pozrieť v článku zo série Takto fotí.

V recenzii s názvom Huawei Mate 20 Lite - veľký displej, dobrá výdrž sme pochválili moderný dizajn, používateľskú nadstavbu EMUI s množstvom vylepšení a doplnkových funkcií, aj slušnú výdrž 3750 mAh batérie na jedno nabitie. Medzi nevýhody sme okrem iného zaradili nestabilný jas displej, pomalý fix pozície GPS a zamrzí absencia zvýšenej odolnosti voči vode.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 6,3-palcový Full HD+ displej s pomerom strán 19,5:9, výkonný čipset Kirin 970, 4 GB operačná pamäť RAM a 64 GB úložisko. Dual SIM verzia dostala hybridný slot. Kompletné informácie o výbave sa dočítate v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

TAMARA 05.11.2018 - 13:22

Velmi zaujimave telefony aj tento aj honor 8x ale skoda ze to je tak velke ..je to nemotorne aj do ruky aj do vacku ...preco nemozu nieco do 5,88 ako p20 lite ci honor desat ale nieco do 250 s takymito parametrami.

Celá diskusia 1 príspevok