Na jeden záber: (Lenovo) Motorola Moto E5 Plus

Dual SIM android Moto E5 Plus je vhodný pre tých, čo hľadajú smartfón s veľkým displejom, dlhou výdržou batérie a cenovkou nižšou než dvesto eur.

Pokiaľ ste nenáročný používateľ, ktorý ocení silnú batériu a veľký displej ako stvorený na multimédiá a prehliadanie internetu pred najnovšími technológiami a výkonným hardvérom, potom je pre vás Moto E5 Plus vhodným kandidátom.

Ponúka poctivo spracovanú konštrukciu, šesťpalcový natiahnutý HD+ displej a nechýba ani čítačka odtlačkov na zadnej strane. Výhodou je trojica slotov, dva pre nanoSIM karty a samostatný pre microSD kartu. V záplave hybridných slotov je tento prístup výrobcu skôr raritou.

Treba rátať s pomalší i reakciami a priemerným fotoaparátom. Kvalitu snímok a videí zadného 12 Mpix fotoaparátu a prednej s 5 Mpix kamery si môžete pozrieť v článku Takto fotí Motorola Moto E5 Plus. Niekomu môže vadiť aj chýbajúce NFC, ktoré využijete pri bezkontaktných platbách.

Esom v rukáve je batéria s kapacitou 5000 mAh. Pri bežnom používaní ponúkne minimálne dva dni na jedno nabitie, menej náročný používateľ sa výdržou dostane ešte ďalej. Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete už tradične v základnom infe.

Skúsenosti z testovania si prečítate v recenzii Motorola Moto E5 Plus - vytrvalec so slušným základom, druhý názor kolegu Richarda sa dozviete z nášho videa.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu