Na jeden záber: HTC U12+

Prémiový model sa pýši veľkým 6'' QHD+ displejom, vodeodolnou konštrukciou, výkonným hardvérom, stereo reproduktomi a kvalitnými fotoaparátmi. Vo videu sa dozviete, či má aj nejaké nedostatky.

Nástupca minuloročného modelu HTC U11+ dostal výkonný čipset Snapdragon 845, 6 GB RAM a 6-palcový displej s pomerom strán 18:9 a QHD+ rozlíšením 1440 x 2880 bodov.

Lesklá vodeodolná konštrukcia má pri modrom farebnom variante polopriesvitnú zadnú časť, spod ktorej vidno niektoré komponenty telefónu a vyzerá to naozaj efektne. Tento model sme mali v redakcii na test, takže v recenzii si môžete prečítať nielen podrobné skúsenosti kolegu Matúša, ale na živých fotografiách v článku uvidíte modré HTC U12+ v celej svojej kráse.

Operačný systém Android 8.0 Oreo je doplnený používateľskou nadstavbou HTC Sense a nechýba ovládanie telefónu stláčaním bočných stien. Gestá využijete na spustenie vybraných aplikácií alebo vykonanie niektorej vopred nadefinovanej akcie. Telefón rýchlo a spoľahlivo odomknete čítačkou odtlačkov umiestnenou na zadnej strane alebo tvárou.

HTC U12+ láka na štvoricu fotoaparátov. Hlavnému 12 Mpix širokouhlému snímači s clonovým číslom f/1.75 a optickou stabilizáciou sekunduje 16 Mpix teleobjektív s dvojnásobným priblížením a svetelnosťou f/2.6. Prednú kameru tvorí dvojica 8 Mpix snímačov s 84-stupňovým záberom a svetelnosťou f/2.0. Kvalitu snímok a videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí HTC U12+

Súčasťou balenia sú slúchadlá HTC USonic s funkciou Active Noise Cancellation, teda aktívnym potlačením okolitého hluku. Zakončené sú USB-C, nie 3,5 mm jackom, ten na U12+ chýba.

Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dozviete z nášho základného infa. Názor kolegu Richarda na aktuálne to najlepšie od HTC sa dozviete z redakčného videa.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu