Na jeden záber: Samsung Galaxy Note 9

Len necelých 24 hodín od oficiálneho predstavenia prémiového modelu sa Note 9 ocitol v rukách kolegu Richarda, ktorý sa o svoje prvé dojmy a postrehy podelil v redakčnom videu.

O novom Samsungu Galaxy Note 9 už od štvrtka nájdete na našom webe podrobné informácie. Kompletné špecifikácie aj živé fotografie z uvedenia novinky na Slovensku nájdete v základnom infe, najdôležitejším zmenám a novým funkciám sme sa venovali v článku Samsung Galaxy Note 9 naživo.

Okrem vyššieho výkonu, mierne väčšej uhlopriečky a silnejšje batérie, ktorá má ponúknuť celodennú výdrž aj pri náročnom používaní, sa najvýraznejšieho vylepšenia dočkalo dotykové pero S Pen.

Vďala Bluetooth pripojeniu poslúži ako diaľková spúšť fotoaparátu, môžete ním pozastaviť a prehrať video alebo ovládať prezentáciu. Ďalších funkcií sa dočkáme neskôr, pretože vývojári ich budú môcť integrovať do svojich aplikácií.

Duálny 12 Mpix fotoaparát v Note 9 využíva umelú inteligenciu a optickú stabilizáciu na obidvoch snímačoch, takže aj úplný amatér môže podľa výrobcu vytvárať kvalitné fotografie. Fotoaparáty v top modeloch Samsungu už tradične patria k tomu najlepšiemu, čo mobilný svet ponúka, a dá sa očakávať, že Note 9 nebude výnimkou.

Na podrobnú recenziu si ešte musíme počkať, kolega Richard sa však s horúcou novinkou už stihol zoznámiť a jeho skúsenosti a potrehy si môžete vypočuť v redakčnom videu.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Vlastimil13.08.2018 - 01:43 Trvalý odkaz

Dúfam že mobil budete porovnávať nie len so Samsungom ale aj s Huawei P20Pro.
Inak fajn video.

Celá diskusia 2 príspevky