Honor Note 10 dostane 5 000 mAh batériu

Výrobca ešte pred oficiálnym predstavením potvrdil kapacitu batérie. Pripravovanú novinku uvidíme už o niekoľko dní. Oficiálne predstavenie bude 31. júla.

Honor už začiatkom mesiaca začal lákať na predstavenie svojho nového top modelu s označením Honor Note 10. Prvý obrázok, ktorý sľuboval skoré odhalenie dátumu predstavenia potvrdil, že výrobca vynechá modelové označenie 9 a prinesie rovno desiatku.

Honor je známy svojou aktivitou na sociálnej sieti Weibo, kde dnes potvrdil, že Note 10 dostane batériu s kapacitou 5 000 mAh.

Bude to teda o 1 000 mAh menej, než sa očakávalo. Z oficiálnych informácií je kapacita batérie jediné, čo zatiaľ vieme. V prípade hardvéru hovoria špekulácie o 6,9-palcovom Super AMOLED displeji s minimálnym rámom, QHD+ rozlíšením a pomerom strán 18:9. O výkon by sa mal postarať procesor Kirin 970 s umelou inteligenciou a GPU Turbo, ktoré slúži na zlepšenie grafického výkonu. Výbavu vraj doplní 6 GB RAM a 128 GB úložisko.

Hovorí sa aj o dvojici duálnych fotoaparátov a snímači odtlačkov, ktorý by mal byť na zadnej strane telefónu. Či sa dohady potvrdia alebo vyvrátia, uvidíme už za pár dní. Honor Note 10 sa oficiálne svetu ukáže 31. júla.

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu