Na jeden záber: Samsung Galaxy S9

Na videorecenziu dobrého produktu nie je nikdy neskoro. Galaxy S9 je top model s vodeodolnou konštrukciou, 5,8'' natiahnutým displejom, výkonným hardvérom, výbornými fotoaparátmi a kvalitnými stereo reproduktormi.

Textovú recenziu ste si už na našom webe mohli prečítať. Niesla sa najmä v pozitívnom duchu, o čom svedčí jej nadpis Samsung Galaxy S9 - opäť na špici.

Kolega Matúš v nej pochválil elegantnú a kvalitnú konštrukciu, ktorá spĺňa certifikáciu IP68, takže sa nemusíte obávať ošplechnutia vodou, kvalitné stereo reproduktory a 5,8-palcový displej s pomerom strán 18,5:9 výborne čitateľný aj na slnku.

Galaxy S9 ponúka svižné reakcie systému a prostredie nabité zaujímavými funkciami. Na zabezpečenie obsahu môžete využiť nielen snímač odtlačkov či rozpoznávanie tváre, ale aj skenovanie dúhovky. Batériu s 3000 mAh kapacitou nabijete aj bezdrôtovo, výdrž na jedno nabitie však neoslní.

Vlajkové lode Samsungu sú už roky známe výbornými fotoaparátmi. Kvalitu prednej 8-megapixelovej kamery a hlavného 12-megapixelového snímača s premenlivou clonou f/1.5 a f/2.4, si môžete pozrieť na skúšobných snímkach a videách v článku Takto fotí Samsung Galaxy S9. V základnom infe sa zasa dočítate všetky podrobnosti o hardvérovej výbave. Čo si o Galaxy S9 myslí kolega Richard, sa dozviete z jeho videorecenzie.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

julo 03.07.2018 - 15:03

To nie je novy zoznam aplikacii. Da sa nastavit bud zobrazenie miniatur alebo zobrazenie zoznamu aplikacii :)

Celá diskusia 1 príspevok