V e-shope HTC si môžete predobjednať novinku U12+ v troch farbách

Najnovší top model so 6'' natiahnutým QHD+ displejom, Snapdragonom 845 a dvojicou duálnych fotoaparátov si môžete v oficiálnom e-shope HTC objednať s bezplatným doručením na Slovensko. Získať môžete 10 % zľavu.

Nástupca minuloročného modelu HTC U11+ dostal výkonný čipset Snapdragon 845, 6 GB RAM a 6-palcový displej s pomerom strán 18:9 a QHD+ rozlíšením 1440 x 2880 bodov.

Lesklá vodeodolná konštrukcia má pri modrom farebnom variante polopriesvitnú zadnú časť, spod ktorej vidno niektoré komponenty telefónu a vyzerá to naozaj efektne. Červený odtieň sa mení pri dopade svetla a má zlaté odlesky. Čierna je klasická lesklá.

Operačný systém Android 8.0 Oreo je doplnený používateľskou nadstavbou HTC Sense a nechýba ovládanie telefónu stláčaním bočných stien. Gestá využijete na spustenie vybraných aplikácií alebo vykonanie niektorej vopred nadefinovanej akcie. Telefón odomknete čítačkou odtlačkov umiestnenou na zadnej strane alebo tvárou.

HTC U12+ láka na štvoricu fotoaparátov. Hlavnému 12 Mpix širokouhlému snímači s clonovým číslom f/1.75 a optickou stabilizáciou sekunduje 16 Mpix teleobjektív s dvojnásobným priblížením a svetelnosťou f/2.6. Prednú kameru tvorí dvojica 8 Mpix snímačov s 84-stupňovým záberom a svetelnosťou f/2.0.

Súčasťou balenia sú slúchadlá HTC USonic s funkciou Active Noise Cancellation, teda aktívnym potlačením okolitého hluku. Vylepšenia sa dočkali aj stereo reproduktory HTC BoomSound. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dozviete z nášho základného infa.

HTC už od októbra 2017 doručuje aj na Slovensko, pričom členovia klubu HTC majú na zariadenie 10 % zľavu. HTC U12+ tak môžu získať z oficiálneho internetového obchodu na stránke www.htc.com/sk/selectorza 719 eur.

Odporúčaná cena je stanovená na 799 eur. Na výber sú všetky tri farby: Translucent Blue, Ceramic Black a Flame Red. Naskladnenie sa očakáva v druhej polovici júla až začiatkom augusta.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu