Na jeden záber: OnePlus 6

Najnovší top model sme už stihli otestovať, Tomášovu recenziu ste možno mnohí čítali, no zaujíma vás aj druhý pohľad. Ten sa dozviete z Richardovho videa.

OnePlus 6 je ďalším podareným smartfónom čínskeho výrobcu, ktorý ponúka najmä rýchly systém, výkonný hardvér a kvalitne spracovanú konštrukciu. Kompletný test nájdete v našej recenzii OnePlus 6 - výkon má prednosť.

Novinka má množstvo výhod, medzi ktoré patrí aj dobre čitateľný 6,28-palcový displej s pomerom strán 19:9, stále však iba s Full HD rozlíšením 1080 x 2280 bodov. Konkurencia vo svojich vlajkových lodiach používa jemnejšie QHD.

Na aktuálnu špičku stráca aj absenciou vodeodolnosti, nemá stereo reproduktory ani bezdrôtové nabíjanie. Všetky mínusy vyvažuje cenovka, ktorá je v porovnaní s konkurenciou výrazne nižšia. OnePlus 6 je predovšetkým rýchly smartfón s optimalizovaným systémom OxygenOS.

Dobrú prácu odvádzajú aj fotoaparáty, najmä pri záberoch zblízka. Ich kvalitu si môžete pozrieť v článku Takto fotí OnePlus 6: kráľ makro záberov. Koho zaujímajú podrobné špecifikácie, nájde ich v našom základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu