BlackBerry KEY2 bude predstavené 7. júna v New Yorku

Nástupcu netradičného androidu s hardvérovou klávesnicou uvidíme už o tri týždne. Na novinku láka BlackBerry na svojom Twitter účte.

Android so štýlovým dizajnom a klasickou tlačidlovou QWERTY klávesnicou vyrobený pod taktovkou čínskeho TCL, mal svoju premiéru na minuloročnom MWC v Barcelone. Podrobnú recenziu sme vám priniesli v lete a o unikátnosti zariadenia napovedá aj jej nadpis BlackBerry KEYone - jeden z mála.

Nástupca sa nebude volať KEYtwo, ale v názve dostane číslovku 2, prezradil Twitter účet BlackBerry Mobile. Viac sme sa nedozvedeli, len dátum a čas, kedy bude KEY2 predstavené. Do kalendára sme si zapísali 7. jún a 16:00 nášho času.

obr. twitter.com/BBMobile

BlackBerry KEY2, ktoré bolo dopisiaľ známe pod kódovým označením Athena, by podľa neoficiálnych informácií malo dostať čipset Snapdragon 660, 6 GB operačnú pamäť RAM, Android Oreo, štvorradovú klávesnicu a duálny fotoaparát.

Okrem druhej generácie modelu radu KEY sa tento rok máme dočkať aj ďalších modelov. Lacnejší variant KEY2 so Snapdragonom 625 a 4 GB RAM by sa mal volať BlackBerry Uni. Či ho uvidíme na júnovej akcii nie je isté.

Zdroj: twitter.com/BBMobile

Diskusia k článku:

Začať diskusiu