Na jeden záber: Honor 9 Lite

Lite verzia minuloročnej vlajkovej lode zaujme elegantným lesklým telom, natiahnutým 5,65'' Full HD+ displejom, štvoricou fotoaparátov a šikovným používateľským prostredím EMUI v novej verzii.

Honor 9 Lite je určený menej náročným používateľom, ktorí hľadajú pekný telefón s modernými vlastnosťami za dostupnú cenovku. Displej s 5,65-palcovou uhlopriečkou, pomerom strán 18:9 a rozlíšením 1080 x 2160 pixelov zaberá takmer celú prednú stranu. Na čítačku odtlačkov tam už neostalo miesto, nájdete ju vzadu pod objektívom duálneho fotoaprátu.

Na dva snímače láka nielen zadná, ale aj predná kamera. Sekundárny snímač tu slúži na rozmazanie pozadia, takže vaše snímky môžu byť zaostrené na osobu alebo predmety vpredu, pričom scéna za nimi bude rozmazaná. Kvalita fotoaparátov je celkom slušná, všetky skúšobné fotografie a videá nájdete spolu s krátkym komentárom v článku Takto fotí Honor 9 Lite.

Reakcie telefónu zodpovedajú hardvérovej výbave, náš recenzent nemal väčšie výhrady. Používateľské prostredie EMUI, ktoré beží nad operačným systémom Android 8.0 Oreo, je už tradične nabité zaujímavými funkciami a telefón nesklame ani výdržou batérie na jedno nabitie. Pri bežnom používaní sa nemusíte obávať, že by vám Honor 9 Lite nevydržal celý deň.

V podrobnej recenzii sa dočítate všetky naše skúsenosti z testovania a kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu