Na jeden záber: Sony Xperia L2

Xperii L2 nič podstatné nechýba, no v dravej konkurencii to nebude mať jednoduché. Plastové telo, starý dizajn a HD displej dnes už zákazníkom nemusí stačiť. Zaujať môže prednou širokouhlou kamerou.

Od svojho predchodcu L1 sa Xperia L2 líši vylepšenou prednou kamerou, vyššou kapacitou obidvoch pamätí a silnejšou batériou. Na chrbte konečne pribudla čítačka odtlačkov Veľkosť displeja, jeho rozlíšenie i procesor sa nezmenili.

Už na prvý pohľad nepríjemne prekvapí šírka a hrúbka telefónu, hmotnosť sa vyšplahala až na takmer 180 gramov. El jednotka bola takmer rovnako ťažká, no mala menšiu hrúbku a šírku.

Na 5,5'' uhlopriečke stále nájdeme len HD rozlíšenie 720 x 1280 bodov, čo náročnejším používateľom nemusí stačiť. Výhodou nižšieho rozlíšenia je slušná výdrž na jedno nabitie. Nášmu recenzentovi telefón vydržal v priemere jeden a pol dňa, občas dosiahol dvojdňovú výdrž na jedno nabitie.

Vo vnútri beží staršia verzia operačného systému Android 7.1.1 Nougat, operačná pamäť ponúka slušnú kapacitu 3 GB. Vnútorné 32 GB úložisko si môžete rozšíriť microSD kartami. V kompletnej recenzii sa dočítate, že reakcie systému sú svižné.

Predná širokouhlá 8 Mpix kamera so 120° uhlom záberu je určená fanúšikom autoportrétov, zadný fotoaparát dostal 13 Mpix rozlíšenie. Kvalitu snímok a videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí Sony Xperia L2. Všetko dôležité o Xperii L2 nájdete v tradičnom základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu