Na jeden záber: Lenovo tab 4 8 Plus

Osempalcový tablet zaujme dostupnou cenovkou a slušnou výbavou. Výhodou je výborne vyriešené prepínanie účtov pomocou čítačky odtlačkov, takže môže byť používaný každým členom rodiny s vlastným nastavením aplikácií a chráneným súkromím.

Lenovo Tab 4 8 Plus je tablet vhodným zariadením do obývačky určený všetkým členom domácnosti. Má vynikajúce stero reproduktory, ktoré oceníte pri sledovaní filmov a videí. Ich zvuk si dokážete prispôsobiť v aplikácii Dolby. Výdrž 4850 mAh batérie je len priemerná, podporuje však rýchle nabíjanie cez USB-C konektor.

Okrem čítačky odtlačkov, ktorá slúži nielen na odomykanie tabletu, ale aj na prepínanie medzi účtami členov rodiny, sme v recenzii pochválili pekný disple s Full HD+ rozlíšením (1920 x 1200 b.) a ako jeden z mála tabletov dokáže pracovať s dvomi SIM kartami naraz. V LTE verzii máte na výber, či použijete dve nanoSIM karty alebo pred dual SIM funkciou uprednostníte microSD kartu.

Od priemerného osemmegapixelového fotoaparátu veľký výkon neočakávajte. Pokiaľ máte malé deti, môžete si na tablet dokúpiť odolný obal, ktorý zariadenie ochráni pred poškodením. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu