Na jeden záber: OnePlus 5T

Kým pre vás pripravíme podrobnú textovú recenziu, môžete si pozrieť, čo si o 6'' top modeli s natiahnutým Full HD+ displejom myslí kolega Richard.

OnePlus 5T vychádza z modelu OnePlus 5. Displej dostal väčšiu uhlopriečku s minimálnym rámom a pomerom strán 18:9, a čítačka odtlačkov sa presťahovala na zadnú stranu. Pribudla aj možnosť odokymanie telefónu tvárou - Face Unlock, a podľa nášho recenzenta Tomáša je veľmi rýchla a spoľahlivá.

Vylepšenia sa dočkal i duálny fotoaparát. Hlavný 16-megapixelový snímač dopĺňa sekundárny s rozlíšením 20 megapixelov. Obidva ponúkajú clonové číslo f/1.7. Videá zhotovíte až v 4K rozlíšení. Kvalitu snímok a videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí OnePlus 5T, v ktorom nechýba krátky komentár.

Vo vnútri pracuje výkonný procesor Snapdragon 835, až 8 GB operačná pamäť RAM a úložisko s 64 GB alebo 128 GB kapacitou. Bez možnosti rozšírenia pamäťovými kartami.

Podrobné špecifikácie sa dočítate v základnom infe. Kompletnú recenziu pripravujeme, zverejnená by mala byť na budúci týždeň. Ako jedna z mála redakcií máme vďaka šikovnému kolegovi Tomášov k dispozícii všetky tri farebné verzie.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Lubos 19.03.2018 - 13:37

Rozpoznanie tváre funguje aj v noci...treba odkliknut v menu prisvietenie displayom...a všetko ide super....

Tomas21.03.2018 - 20:09 Trvalý odkaz

Mam rad tieto vide "na jeden zaber" len ma trochu zarazilo ze pri vacsine telefonov s rovnakymi zadnymi fotakmi toto skritizujete, tu ste to presiel tak nejak ze je to v pohode.
Len by ma zaujimalo preco. Sam 5T mam a ten fotak nie je ziadna slava. Dakujem za pripadnu odpoved.

Inak video ako vzdy skvele.

Celá diskusia 2 príspevky