Telekom, Orange a O2 spustili predobjednávky na Samsung Galaxy S9 a S9+

Nové vlajkové lode Samsung Galaxy S9 a Galaxy S9+ sa na Slovensku začnú predávať až 16. marca 2018, no predobjednať si ich môžete už dnes a to aj v prípade, že by ste smartfón chceli kúpiť od operátorov Telekom a Orange.

Telekom navyše potvrdil, že v prípade predobjednávky budete môcť telefón dostať už o 7 dní skôr. Nezáväznú požiadavku môžete odoslať cez web telekom.sk/predpredaj/samsung-galaxy-s9, pričom k dispozícii bude 64 GB verzia Galaxy S9+ v čiernej farbe alebo 64 GB verzia Galaxy S9 v čiernej a fialovej farbe. Po vyplnení kontaktných údajov by sa vám mal ozvať jeden z pracovníkov operátora.

Orange modely v rovnakých farbách a kapacitách zaradil priamo do svojho e-shopu. Zatiaľ pri nich svieti údaj o nedostupnosti na predajniach, takže odporúčame registráciu pre doručenie ďalších informácií e-mailom.

Po doručení telefónov treba zamieriť na web novysamsung.sk, kde zadáte IMEI nového smartfónu a odošlete čitateľnú kópiu pokladničného bloku alebo faktúry. Pri odpredaji starého smartfónu bude možné získať fixný bonus 100 eur a ďalších maximálne 400 eur po posúdení jeho zostatkovej hodnoty.

Doplnené 17:06:

Predobjednávky už potvrdilo aj O2. Platí bonus až do výšky 500 eur (100 € fix + až 400 € podľa hodnoty starého mobilu) aj doručenie 7 dní pred štartom oficiálneho predaja. Ak využijete zľavy k programom O2 Paušál alebo O2 Dáta, cena ešte klesne. Formulár pracuje s vyššími cenami než sú tie oficiálne, Galaxy S9 má byť za 866 eur a Galaxy S9+ za 962 eur. Farby si zatiaľ zvoliť nemožno.

Prvý kontakt so Samsungom Galaxy S9:

Spôsob odovzdania starého zariadenia bude na výber na stránke novysamsung.sk. Tam nájdete zoznam všetkých oficiálnych predajcov, kde si môžete akciu uplatniť.

Diskusia k článku:

funboy 26.02.2018 - 15:13

aj O2 predobjednáva http://soda.o2.sk/lifetech/nova-generacia-telefonov-samsung-je-tu-predobjednajte-si-spickovy-samsung-galaxy-s9/

crysis02.03.2018 - 16:00 Trvalý odkaz

kedze neponukaju dualne verzie, tak ma to nezaujima.Kupujem inde. Inak nevien preco to neponukaju.Asi ich nenapadlo, ze mozem mat jednu kartu sluzobnu od toho isteho operatora? A aj keby od ineho, aky je s tym problem?

David02.03.2018 - 23:43 Trvalý odkaz

Taký je s tým problém že to tam riadia choré mozgy. Donedávna, pár rokov dozadu ešte všetci operátori blokovali mobily na ich sim karty, potom im doplo že to nemá zmysel, tak s tým prestali. O pár rokov im dopne že by mohli predávať aj mobily s dvomi sim slotmi alebo možno ešte skôr prídu mobily s dual e-sim či niečo podobné.

marek123403.03.2018 - 00:31 Trvalý odkaz

Uz im to dopina, ze stracaju zakaznikov, ktori usprednostnuju kupu mobilu od operatora. Posl.4 smartfony iba dual a bez tohto si neviem predstavit svoj mobil. Inak aj vdaka tomu som stale neskusil Apple

Celá diskusia 4 príspevky