Na jeden záber: Apple iPhone 8

Nechce sa vám čítať dlhý text recenzie? Všetko dôležité o 4,7-palcovom iPhone s nekompromisným výkonom sa dozviete aj z redakčného videa.

Apple iPhone 8 sa na prvý pohľad od minuloročnej verzie iPhonu 7 nelíši. Rovnaký dizajn so zbytočne veľkým rámom okolo displeja sa nezmenil, na osmičku sadnú aj ochranné kryty zo sedmičky.

Apple však namiesto matnej kovovej steny použil sklo, a tak iPhone 8 môžete nabíjať už aj bezdrôtovo. Sklo viac odoláva škrabancom a v ruke sa nešmýka. Pribudlo rýchle nabíjanie, ale nabíjačku s touto funkciou v balení nenájdete. Výhodou môže byť zachovanie tlačidla pod displejom s integrovanou čítačkou odtlačkov. Skenovanie tváre Face ID, ktoré priniesol iPhone X, nemusí vyhovovať každému.

iPhone 8 je so 4,7-palcovou uhlopriečkou najkompaktnejším fotomobilom. Ponúka výborný 12-megapixelový fotoaparát s optickou stabilizáciou, záznam videí v 4K rozlíšení rýchlosťou 60 snímok za sekundu a vo Full HD môžete nahrávať spomalené 240 fps videá. Pozitívne zmeny prišli spolu s výkonným čipom A11 Bionic. O kvalite fotografií a videí sa môžete presvedčiť v článku Takto fotí Apple iPhone 8.

V recenzii nájdete nielen dojmy z testovania, ale aj porovnanie s predchodcom. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu