Na jeden záber: LG V30

Podrobnú textovú recenziu ste si už mohli na našom webe prečítať. Teraz sa dozviete, čo si o šesťpalcovom androide myslí kolega Richard.

LG V30 je jeden z najlepších smartfónov na našom trhu. Je veľký, ale tenký a ľahký. Prekvapil hmotnosťou iba 156 gramov. Prednú stranu vypĺňa 6-palcový displej s pomerom strán 18:9 a QHD+ rozlíšením 1440 x 2880 bodov. Čitateľnosť na priamom slnku je výborná.

V recenzii sme pochválili elegantné, ale zároveň odolné prevedenie. Telefón sa pýši certifikáciou odolnosti IP68 aj vojenským štandardom MIL-STD 810G. Zadná stena je ale náchylná na škrabance a odtlačky. Kto sa im chce vyhhnúť, mal by sa poobzerať po nejakom puzdre.

Za svižnými reakciami je výkonný hardvér a vyladený operačný systém Android 7.1.1 Nougat doplnený o používateľské prostredie výrobcu. Nesklamú ani zadné fotoaparáty. Hlavný ponúka 16 Mpix rozlíšenie a výbornú svetelnosť f/1.6, širokouhlý dostal 13 Mpix a clonu f/1.9. Skúšobné snímky a videá nájdete v článku Takto fotí LG V30: Astana širokouhlým objektívom.

Medzi plusy patrí aj slušná výdrž batérie na jedno nabitie. Podrobnosti o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe, druhý názor kolegu Richarda na V30 sa dozviete z nášho videa.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu