Na jeden záber: (Lenovo) Motorola Moto X4

Vodeodolný 5,2'' android so sklenenou konštrukciou ponúka šikovné Moto funkcie, dobrú výdrž batérie a dva fotoaparáty s rozdielnou ohniskovou vzdialenosťou.

Motorola Moto X4 je podľa nášho recenzenta Matúša vydarený elegán strednej triedy. V podrobnej recenzii pochválil svižný systém, rýchlu čítačku odtlačkov s gestami umiestnenú vpredu pod displejom a elegantné zhotovenie z kovu a skla. Sklenená zadná stena je však veľmi hladká, a tak sa môže stať, že sa telefón z nerovného povrchu ľahko zošmykne. Riešením môže byť priesvitné puzdro.

Na šikovnú a v redakcii obľúbenú Moto obrazovku s notifikáciami si rýchlo zvyknete. Pri prechode na inú značku vám možno budú chýbať aj typické Moto gestá, napríklad zapnutie svietidla dvojitým potrasením telefónu či rýchle spustenie fotoaparátu otočením telefónu v zápästí. Nová funkcia Moto Key umožní prihlásenie na webové lokality v počítači chránené heslom pomocou odtlačku prsta na mobile.

Telefón spĺňa certifikáciu IP68, takže zvládne aj 30-minútové ponorenie do vody s maximálnou hĺbkou 1,5 metra. Moto X4 sa pýši dvojicou fotoaparátov na zadnej strane, pričom každý ponúka rozdielnu ohniskovú vzdialenosť. Hlavný 12 Mpix dopĺňa sekundárny širokouhlý 8 Mpix snímač, ktorý oceníte najmä pri snímaní krajiny alebo skupinovej fotografie. Kvalita záberov širokouhlej kamery bola miernym sklamaním.

Skúšobné snímky, videá a krátky komentár nájdete v článku Takto fotí (Lenovo) Motorola Moto X4. Kompletné informácie o hardvérévej výbave sa dočítate v základnom infe. Ako Moto X4 zapôsobila na kolegu Richarda sa dozviete z našej videorecenzie.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu