Mighty: prenosný Spotify prehrávač s offline počúvaním hudby

Tento malý hudobný spoločník vám na cestách umožní počúvať hudbu zo Spotify bez toho, aby ste museli použiť svoj telefón. Dokáže uložiť vyše tisíc skladieb, streamovať hudbu cez Wi-Fi a pripojíte k nemu aj bezdrôtové slúchadlá.

Ak patríte k fanúšikom obľúbenej hudobnej služby Spotify, nasledujúca novinka vás zrejme poteší. Mighty je nový prenosný prehrávač, ktorý umožní počúvanie obľúbených skladieb zo Spotify bez vášho mobilného telefónu. Hudbu streamuje pomocou Wi-Fi a zvládne uložiť viac než tisíc skladieb.

Základné parametre

Rozmery: 38 x 38 x 17 mm, hmotnosť: 17g, úložisko pre vyše 1000 skladieb, 5-hodinová výdrž batérie, 3,5 mm jack, podpora Bluetooth a Wi-Fi, offline prehrávanie (vyžaduje Spotify Premium), kompatibilita: minimálne Android 5.0 alebo iOS 9.3.5 (iPhone 5 a novší), pripojenie Bluetooth slúchadiel a reproduktora, odolnosť voči vode a pádom.

Obsah balenia

Prehrávač Mighty, USB kábel, manuál.

Zariadenie je vďaka svojim rozmerom a odolnosti ideálnym spoločníkom aj pri rôznych fyzických aktivitách. So Spotify Premium umožňuje offline počúvanie. Pomocou Bluetooth ho spárujete buď s bezdrôtovými slúchadlami, alebo reproduktorom. Batéria vydrží 5-hodinové používanie a Mighty podporuje operačné systémy Android (minimálne 5.0) a iOS (9.3.5 a vyšší).

Prehrávač je dostupný na oficiálnej stránke výrobcu, kde ho kúpite za 85,99 dolárov. Vyberať si môžete z čiernej, bielej a oranžovej verzie.

Zdroj: bemighty.com

Diskusia k článku:

scotty12.10.2019 - 20:43 Trvalý odkaz

neviem kam to vložiť tak skúsim tu :) dá sa na spotify nastaviť dva rozne ekvalízery nezávisle na dve zariadenia ? poviem príklad, ked si pripojím BT slúchadla tak budem mať prednastavený ekvalízer 1, a na druhej strane ked sa pripojím cez BT autoradio bude nastavený ekvalízer 2 poprípade bude ekvalízer vypnutý :) alebo nejaká aplikácia 3 strany kde by som to vedel regulovať ?

Celá diskusia 2 príspevky