Na jeden záber: (Lenovo) Motorola Moto Z2 Play

Tenký dual SIM android podporuje pripojenie Moto modulov, ponúka výborný 5,5'' Full HD displej, dostatok výkonu a veľmi slušnú výdrž na jedno nabitie.

Recenziu minuloročného nástupcu Moto Z Play ste si mohli na našom webe už prečítať. V článku s nadpisom (Lenovo) Motorola Moto Z2 Play - chudšia, ľahšia, chytrejšia je zhrnutá odpoveď na otázku, či sa nástupca vydaril.

Napriek kapacite batérie nižšej o 500 mAh je výdrž na jedno nabitie stále veľmi dobrá. (Lenovo) Motorola Moto Z2 Play ponúka návykovú čítačku odtlačkov, ktorá nahradí aj dotykové tlačidlá na displeji. Tak ako každý smartfón radu Moto, aj s Z2 Play si užijete výhody Moto obrazovky a Moto gestá.

Telefón poteší aj záujemcu o plnohodnotný dual SIM. Okrem dvoch slotov pre nanoSIM kartu tu nájdete samostatný slot pre microSD. Objektív 12 Mpix fotoaparátu vystupuje nad zadnú stenu konštrukcie, výškový rozdiel dorovnáte pribaleným puzdrom s textilným povrchom, ktorý jednoducho pricvaknete. Tak ako ostatné príslušenstvo Moto Mods.

Kvalitu fotografií a videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí (Lenovo) Motorola Moto Z2 Play. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v tradičnom základnom infe. V našom videu sa zasa dozviete, čo si o Moto Z2 Play myslí kolega Richard.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu