Na jeden záber: HTC U11

Tohtoročná vlajková loď má pekný QHD displej, štýlový dizajn s lesklou zadnou stenou, inovatívne ovládanie, výborný fotoaparát a je vodeodolná. Tradičná videorecenzia preto nemôže chýbať.

HTC U11 môže smelo konkurovať aktuálnym top modelom iných výrobcov. Dostal konštrukciu z kovu a skla a povrchom, ktorý má vyzerať ako kvapalina. Jej nevýhodou je náchylnosť na zachytávanie odtlačkov, ale telefónov s podobným nedostatkom je dnes na trhu veľa. Konečne sa pýši odolnosťou voči vode a prachu, spĺňa certifikáciu IP67.

Hardvérovou výbavou sa radí medzi špičku. Super LCD displej s 5,5-palcovou uhlopriečkou má QHD rozlíšenie 1440 x 2560 bodov, o výkon sa stará čipset Snapdragon 835 a 4 GB operačná pamäť RAM. Vnútorný 64 GB priestor si rozšírite microSD kartami. Čítačka odtlačkov je umiestnená tam, kde ju v redakcii vidíme najradšej - pod displejom. V našej textovej recenzii sme sa venovali aj ovládaniu stláčaním bočných stien. V nastaveniach hľadajte funkciu Edge Sense.

Lákadlom je 12-megapixelový fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu a clonovým číslom f/1.7. Zahanbiť sa nenechá ani predná 16 Mpix kamera so sveteľnosťou f/2.0. Výsledky z obidvoch fotoaparátov nájdete v článku Takto fotí HTC U11: slnečné bratislavské ráno.

V balení nájdete aj ochranný kryt, redukciu z USB-C na 3,5 mm jack a výborné slúchadlá. 3000 mAh batéria robí z HTC U11 klasický jednodňový telefón. Kompletnú špecifikáciu sa dočítate v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

oliver99 29.08.2017 - 03:42

cinsky mydielko dizajn :-/ pre funkciu edge sense pravdepodobne oslabena konstrukcia, a ohne sa vam v rifliach 9/10 kupujucich to da do puzdra (v testoch to sklo okamzite pri padoch praska), naco je dobre mrhat energiu pri vyvoji na na zadnu stranu mobilu?

ondrakomous29.08.2017 - 10:23 Trvalý odkaz

Dneska uz ani chinani nevyrabi "velky tezky baldy".

Profile picture for user michaelis18@gmail.com

Michal29.08.2017 - 20:56 Trvalý odkaz

Vzhľadovo pekný telefón, no rozmerovo dosť nepraktický. Škoda toho audio jacku a malej batérie, kvôli tomu som ho pri výbere nového smartfónu zavrhol. Fotky to ale robí parádne.

Celá diskusia 3 príspevky