Lamborghini Alpha-One: luxusný 5,5'' android pre náročných

Talianska spoločnosť má vo svete luxusu svoje miesto vďaka známym športovým autám. Okrem nich však ponúka aj telefóny, kde rozširuje svoje portfólio o ďalší prémiový kúsok.

Najnovší telefón z dielne Lamborghini nesie názov Alpha-One a podobne ako autá tejto značky, nie je lacný. Ak by ste oň mali záujem, budete si musieť pripraviť zhruba 2500 dolárov. Firma túto cenu obhajuje tým, že zariadenie je vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov. Medzi ne patrí ručne vyrobená talianska koža a tekutá zliatina odolnejšia než titán, ktorá bola navrhnutá špeciálne preto, aby bol telefón odolný voči korózii.

Čo sa týka hardvérových špecifikácií, záujemcovia môžu očakávať 5,5'' QHD displej a Android 7.0 Nougat, o ktorého beh sa postará procesor Qualcomm Snapdragon 820 a 4 GB operačná pamäť RAM. Na výber budete mať buď zo 64, alebo zo 128 GB úložného priestoru pre vaše dáta.

Fotografie zhotovíte 20 Mpix zadným fotoaparátom alebo 8 Mpix prednou kamerou. Ďalšiu výbavu tvorí snímač odtlačkov prstov, podpora dvoch SIM kariet, duálny reproduktor s technológiou Dolby pre kvalitnejší zvuk a 3250 mAh batéria.

Alpha-One bude k dispozícii tento týždeň. Predaj štartuje vo Veľkej Británii, kde bude dostupný výhradne v obchodnej sieti Harrods. Okrem toho bude dostupný tiež u viacerých maloobchodných predajcov v Spojených Arabských Emirátoch, vrátane luxusného butiku Levant v Dubaj Mall. Poslednou možnosťou, ako si telefón zakúpiť, bude online objednávka.

Zdroj: The Verge

Diskusia k článku:

Začať diskusiu