Na jeden záber: Lenovo Yoga Book

Videorecenzia tenkého a ľahkého s 360° otočnou konštrukciou, pekným 10,1'' Full HD displejom, stero reproduktormi a inovatívnou Halo klávesnicou. Kúpite ho s Androidom aj Windows.

Lenovo Yoga Book je kombináciou tabletu a tenkého notebooku. V zatvorenom stave má hrúbku len 9,6 mm, pričom na najtenšom okraji sa zužuje na 4 mm. Pánty s dizajnom hodinkového náramku sa otáčajú o 360 stupňov a ponúkajú plynulý prechod medzi štyrmi režimami – Surfovanie, Sledovanie, Tvorenie a Písanie. Hmotnosť tabletu je len 690 gramov. Je vhodný na časté prenášanie a v taške vám nezaberie veľa miesta.

Yoga Book je výnimočný inovatívnou Halo klávesnicou. Namiesto hardvérových kláves tu nájdete dotykovú plochu citlivú na tlak, ktorá sleduje každý pohyb stylusu a rukou písaný text či kresbu dokáže previesť do digitálnej podoby. Keď je to potrebné, dotyková plocha sa premení na plnohodnotnú podsvietenú klávesnicu s haptickou a vibračnou odozvou.

Stylus, ktorý je súčasťou balenia, môžete použit buď s kovovým hrotom určeným na dotykovú plochu alebo s atramentovou náplňou na písanie po bežnom papieri. Stylus netreba nabíjať, nemá totiž batériu. Obyčajný papier si jednoducho položíte na dotykovú podložku a všetko, čo napíšete a nakreslíte, sa hneď objaví na obrazovke tabletu. Tablet sme otestovali už v marci a jeho podrobnú recenziu nájdete v článku Lenovo Yoga Book - vždy máte na výber.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 10,1'' Full HD displej, procesor Intel Atom x5-Z8550, 4 GB RAM, 64 GB úložisko a 8500 mAh batéria. Lenovo Yoga Book sa predáva s operačným systémom Android a Windows, a kúpiť si môžete aj LTE verziu so slotom na SIM kartu. Kompletné špecifikcáie sa dočítate v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu