Na jeden záber: Lenovo Moto E4 Plus

Videorecenzia 5,5'' dual SIM androidu s HD displejom, šikovnou čítačkou odtlačkov s gestami, silnou 5000 mAh batériou a cenovkou tesne pod dvesto eur.

Lenovo Moto E4 Plus zaujme nielen cenou, ale najmä silnou 5000 mAh batériou, ktorej nechýba rýchle nabíjanie. V kovovom tele sa ukrýva štvorjadrový procesor, 3 GB RAM, 16 GB úložisko, dva sloty pre SIM a samostatný slot pre microSD kartu. Operačný systém Android beží v novej verzii 7.1 Nougat a súčasťou nadstavby sú niektoré Moto funkcie.

V recenzii sme pochválili čítačku odtlačkov s gestami, ktoré nahradia trojicu ovládacích tlačidiel pod displejom. Veľmi návykové je gesto aj rozsvecovania/odomykania a zhasínania/zamykania displeja dotykom na čítačku.

Zadný fotoaparát dostal 13-megapixelové rozlíšenie, prisvetľovaciu diódu, automatické zaostrovania a nahrávanie videí v HD rozlíšení. LED blesk má i predná 5 Mpix kamera. Všetky skúšobné snímky a videá nájdete v článku Takto fotí Lenovo Moto E4 Plus. Podrobné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu