Na jeden záber: Honor 8 Pro

Postrehy a skúsenosti recenzenta Matúša s prémiovým 5,7'' dual SIM androidom už poznáte z našej recenzie. Druhý názor kolegu Richarda prezradí krátke video.

Honor 8 Pro sa cenovkou podobá vlajkovej lodi materskej značky Huawei P10. A v mnohých parametroch ju prekonáva: v rozlíšení displeja, kapacite RAM i väčšej batérii. V kvalite fotoaparátov však Honor 8 Pro s P10 súperiť nemôže. Zaostáva hardvérom aj softvérom. Výsledky duálneho 12 Mpix fotoaparátu si môžete pozrieť v článku Takto fotí Honor 8 Pro + videá z mobilu.

V recenzii sme pochválili výkonný procesor Kirin 960, veľkú 6 GB operačnú pamäť a 64 GB vnútorný priestor, ktorý je navyše možné rozšíriť microSD kartou. Nesklamal ani displej s QHD rozlíšením 1440 x 2560 bodov či svižné reakcie prostredia. Výhodou je infraport a dobrá výdrž na jedno nabitie. Do necelých 7 milimetrov tenkej konštrukcie sa zmestila 4000 mAh batéria. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Súčasťou balenia sú papierové okuliare pre virtuálnu realitu, ktoré poslúžia skôr na spetrenie pri posedení s kamarátmi než na dlhodobú zábavu.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu