Sony Xperia XZ Premium príde aj v bronzovo-ružovej farbe

Aktuálne najlepšie vybavená Xperia bude dostupná v troch farebných verziách. Nový odtieň poteší skôr dámy. Na prvých trhoch sa objaví koncom júna.

Čierny variant Deepsa Black a verziu v chromovom prevedení Luminous Chrome doplní jemná bronzovo-ružová oficiálne nazývaná Bronze Pink. V rovnakej farbe sa budú predávať aj vodeodolné slúchadlá STH32. Tie ale nebudú súčasťou balenia.

Sony Xperia XZ Premium je drahší a lepšie vybavený variant vlaňajšieho modelu. Líši sa novším procesorom Snapdragon 835, 4 GB kapacitou RAM, väčším 64 GB úložiskom, 5,5-palcovým displejom s 4K rozlíšením, ktorý je chránený odolným sklíčkom Gorilla Glass piatej generácie, vylepšeným 19 Mpix hlavným fotoaparátom a silnejšou 3230 mAh batériou.

Xperia XZ Premium je vodeodolná podľa štandardu IP65/68. Novinkou je záznam spomalených videí s až 960 snímkami za sekundu. Xperiu XZ Premium sme si na tohtoročnej výstave MWC v Barcelone nenechali ujsť a v základnom infe nájdete nielen podrobné špecifikácie, ale aj živé fotografie.

V našom videu zo stánku Sony v Barcelone sme sa venovali aj Xperii XZ Premium. Stačí sledovať záznam od druhej minúty a štvrtej sekundy.

Na vybraných trhoch sa Xperia XZ Premium v odtieni Bronze Pink objaví koncom júna. Či sa dostane aj na Slovensko zatiaľ netušíme. Zatiaľ sa u nás nepredáva, niektoré obchody ponúkajú predobjednávky. Cena sa pohybuje okolo 739 eur.

Zdroj: blogs.sonymobile.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu