Prvý kontakt s Nubia Z11 Max (video)

V stánku čínskeho výrobcu Nubia nás na tohtoročnom MWC zaujal šesťpalcový tabletofón s veľmi dobrou výbavou a zaoblenou kovovou konštrukciou.

Naživo nie je Nubia Z11 Max taký veľký, ako by sme pri šesťpalcovom smartfóne čakali. Vďačí za to minimálnemu rámu okolo displeja a zaoblenej konštrukcii. V ruke sa drží bez problémov. V slovenských obchodoch sa Maxi verzia modelového radu Z11 nepredáva, v zahraničných obchodoch sa jeho cena pohybuje okolo 300 eur, čo je vzhľadom na výbavu lákavá cenovka.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 6'' Super AMOLED displej s Full HD rozlíšením, procesor Snapdragon 652, 4 GB operačná pamäť RAM, 64 GB úložisko a 4000 mAh batéria s rýchlym nabíjaním. Zadný fotoaparát dostal 16 Mpix snímač s clonovým číslom f/2.0 a nahrávaním 4K videí, predná 8 Mpix kamera zvládne Full HD videá.

Nad operačným systémom Android 6.0 Marshmallow beží vlastná nadstavba nubia UI 4.0 s ovládaním gestami na hranách telefónu. Dvojité poklopanie na hranu plní funkciu šípky späť, potiahnutím prsta po strane hore a dole prepínate medzi spustenými aplikáciami, potiahnutie prstov po obidvoch stranách smerom dole upraví jas a podobne. Kompletné špecifikácie a živé fotografie nájdete v našom základnom infe.

Nubiu Z11 Max vám bližšie predstaví naše krátke video.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu