Sony na MWC 2017: Xperia Touch, Agent, XZ Premium a ďalšie (video)

Sony na februárovej výstave MWC ukázalo nielen nové smartfóny radu Xperia, ale aj interaktívny projektor a zaujímavé príslušenstvo. V krátkom videu nazriete do stánku Sony.

Z predstavených noviniek Sony budili najväčšiu pozornosť dva modely radu Xperia XZ. Konštrukciou v chrómovej edícii so zrkadlovým efektom a displejom s 4K rozlíšením zaujala Xperia XZ Premium a nahrávaním spomalených videí s 960 fps prekvalila Xperia XZs.

Okrem smartfónov sme na stánku Sony videli prenosný projektor Xperia Touch, ktorý premení stenu alebo stôl na ineraktívnu 23'' HD obrazovku. Premietaný obraz reaguje na dotyk i gestá. Projektor reaguje na pohyb osoby v blízkosti. Vtedy sa automaticky zapne.

Koncept Xperia Agent a Xperia Ear sme videli už na minuloročnom MWC. Sony na ich vývoji stále pracuje. Rovnako ako pri Xperia Ear, aj nové slúchadlá Xperia Ear "Open-style CONCEPT" využívajú technológiu Sony Agent. Osobnú asistentku, ktorá používa konverzačnú hlasovú interakciu a gestá hlavy, aby ste mohli pracovať, komunikovať a mali prístup k potrebným informáciám.

Sony popisuje slúchadlá Xperia Ear aj slovami: "Voľné ruky. Voľné oči. Voľné uši". Sú to bezdrôtové stereo slúchadlá, ktoré uši nezapchajú, takže môžete počúvať hudbu, dostávať upozornenia a zároveň počuť zvuky okolitého sveta.

Sony na MWC 2017: Xperia Touch, Agent, XZ Premium a ďalšie

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu