Na jeden záber: Xiaomi Redmi 4A

Dual SIM android s dobrým 5-palcovým HD displejom, infraportom, výbornou nadstavbou MIUI 8 a nízkou cenovkou.

Tak ako kolega Tomáš spomínal vo svojej recenzii, hlavnou prednosťou Xiaomi Redmi 4A je cena. Za približne 140 eur dostanete päťpalcový dual SIM android s šikovnou používateľskou nadstavbou MIUI 8, pekným HD displejom a slušným 13-megapixelovým fotoaparátom. Kvalitu snímok a videí zadnej i prednej kamery si môžete pozrieť v článku Takto fotí Xiaomi Redmi 4A + videá z mobilu.

Príjemným prekvapením je infraport v hornej stene, ktorý oceníte pri ovládaní domácej elektroniky a vstavané FM rádio. Dlhú chvíľu si tak môžete spríjemniť počúvaním obľúbených staníc aj bez nutnosti internetového pripojenia. Treba spomenúť, že Redmi 4A má hybridný slot, takže naraz môžete mať vložené buď dve SIM karty alebo jednu SIM a jednu pamäťovú kartu. Kompletné špecifikácie nájdete v základnom infe.

V niektorých našich obchodoch je dostupná aj verzia so slovenskou lokalizáciou a podporou 800 MHz LTE pásma. Druhý pohľad kolegu Richarda na Xiaomi Redmi 4A si môžete pozrieť v tradičnom videu zo série Na jeden záber.

Videorecenzia:

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Jamie 20.02.2017 - 22:37

Richard, clo sa pri mobilných telefónoch neplatí, jedine DPH 20% + poplatok za colné jednanie. V dnešnej dobe dezinformácií by bolo možno dobré urobiť nejaký článok, lebo ľudia nemajú v tom stále jasno...

Jamie21.02.2017 - 08:17 Trvalý odkaz

Nightmare, najprv si to naštuduj a potom sa vyjadruj :-)

ondrakomous21.02.2017 - 09:32 Trvalý odkaz

na xiaomi je tady odbornik Tomas, co vim, tak dneska uz cesky eshopy prihazuji minimum, napr. czc, mall, tsbohemia, alza, co jsem se dival, tak jsou ceny srovnatelny treba s ibuygou.

Celá diskusia 7 príspevkov