LG ukázalo novú sériu K a Stylus 3. Predstavené budú na CES

Štri novinky série K a jeden nová model Stylus 3 búdú mať premiéru na januárovej výstave CES 2017. Dostali vylepšené funkcie a vyberateľné batérie.

Pripravované novinky nepatria medzi high-endy, výbavou sa radia k strednej triede. Ide o segment, v ktorom LG vidí veľký potenciál. Na novú vlajkovú loď si musíme počkať do februára na barcelonské MWC. Aktualizované portfólio série K pre rok 2017 sa nesie v duchu pôvodnej filozofie, že zákazníci majú rozdielne potreby a očakávania od telefónu.

K10 prináša to najlepšie, čo LG v strednej triede ponúka. 5,3-palcový HD displej, 5 Mpix prednú kameru so 120° širokouhlým objektívom, 13 Mpix zadný fotoaparát z G série a snímač odtlačkov.

K8 je vybavený 5'' HD displejom, 5 Mpix predným a 13 Mpix zadným fotoaparátom doplneným o pokročilé funkcie LG UX, ako je Auto Shot a Gesture Shot pre selfie. Auto Shot automaticky aktivuje spúšť predného fotoaparátu, keď detekuje tvár. Gesture Shot umožní vytvoriť selfie signálom ruky - zovretím ruky v päsť.

K4 dostalo 5'' displej, 7,9 mm konštrukciu, vymeniteľnú 2500 mAh batériu, slot na microSD a 5 Mpix prednú i zadnú kameru s podobnými funkciami ako má model K8.

K3 je s 4,5'' uhlopriečkou displeja najmenším zástupcom novej série. Zadný fotoaparát má 5 Mpix snímač, predná kamera dva megapixely s podporou Gesture Shot. Nájdeme tu i slot na microSD kartu a vyberateľnú 2100 mAh batériu.

Stylus 3 prináša vylepšené funkcie dotykového pera s hrotom s priemerom 1,8 mm, vynovené funckie prostredia pre stylus UX Pop 2.0 Pen Keeper a Screen-off Memo. Pen Keeper zobrazí varovanie, pokiaľ bude váš stylus príliš ďaleko od smartfónu. Screen-off Memo umožňuje písanie poznámok na displej, aj keď je vypnutý. Tak ako modely série K aj Stylus 3 bude mať vyberateľnú batériu a slot na pamäťové karty.

Bližšie informácie o cenách a dostupnosti sa dozvieme neskôr. Všetkým novinkám sa budeme postupne venovať v základnom infe, v ktorom vám ich nasledujúce dni bližšie predstavíme.

Zdroj: lgnewsroom.com

Diskusia k článku:

Lukas 22.12.2016 - 18:51

nic moc teda

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease22.12.2016 - 20:37 Trvalý odkaz

"..výbavou sa radia k strednej triede. Ide o segment, v ktorom LG vidí veľký potenciál."
Neskoro, mid class je už obsadený :)

Celá diskusia 2 príspevky