Na jeden záber: LG G5 (H850)

Na recenzovanie tohtoročnej vlajkovej lode LG s 5,3'' QHD displejom, duálnym 16 Mpix fotoaparátom a prídavnými modulmi sme čakali dlho. Ako na nás zapôsobila sa dozviete z našej videorecenzie.

LG svoju vlajkovú loď pre tento rok predstavilo už počas konania mobilného kongresu v Barcelone začiatkom roka. LG G5 zaujalo najmä modulárnou stavbou, ktorá umožňuje k telefónu pripojiť moduly s rôznym využitím.

My sme spolu s telefónom, ktorý nám zapožičal Telekom, pretože oficiálnou cestou sa na slovenský trh gé päťka ani nedováža, testovali aj modul LG CAM Plus (CBG-700). Pridaním modulu získate grip pre lepšie držanie a špeciálne tlačidlá na fotografovanie, a vo vnútri sa ukrýva i batéria s 1 200 mAh kapacitou. Kvalitu fotografií a videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí LG G5 (H850) + videá z mobilu.

Textovú recenziu LG G5 sme vám už priniesli začiatkom augusta, kolega Matúš ocenil kvalitný fotoaparát, dostatočný výkon, rýchle reakcie i prepracované používateľské prostredie. Ako jeden z mála telefónov na našom trhu ponúka aj infračervený port. Všetky postrehy z testovania nájdete v recenzii LG G5 - drahý mix skvelých aj zbytočných nápadov a podrobné špecifikácie sa dočítate v základnom infe.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu