Na jeden záber: CAT S60

Zase sa vám nechce čítať recenziu? Radšej si popri práci alebo žuvaní večerného chleba so salámou pozriete, čo o najlepšom odolnom mobile na svete poviem bez servítky pred ústami? Tak nech sa páči.

Odolné telefóny sú kapitolou samou o sebe. Väčšina z nich sú len lacnými a zastaranými androidmi v odolnom tele. A občas len v plastovom žlto-čiernom obale. Kvôli tomu do nich niekedy ani nestrčíte bežnú microUSB nabíjačku. Vždy nadávam aj na čitateľnosť displeja na slnku (veď kto by odolný mobil bral do terénu, že?). Skrátka, dobrých odolných telefónov je na trhu málo. Mnohé ponúkajú len zvýšenú odolnosť voči nárazu a vode, no na praktické použitie vonku myslia výrobcovia len zriedkavo.

Ja od odolného telefónu okrem spoľahlivého displeja očakávam poriadne hlasný reproduktor. A nielen ten veľký, ale aj ten na telefonovanie. Tiež by ma potešila prítomnosť čo najväčšieho počtu tlačidiel pod (dotykovým) displejom, ktorými môžem prijať telefonát aj bez vyzliekania rukavíc. Kovu sa radšej vyhýbam, v zime chladí ako čert. Samozrejmosťou by mal byť otvor pre pútko. A pokračovať by som mohol do večera. Keďže dokonalý odolný smartfón akosi neexistuje, poďme sa presvedčiť, čo ponúka najdrahší CAT S60 - novinka so zabudovanou termo kamerou. V aktualizovanom základnom infe o CAT S60 nájdete všetky dôležité informácie. Alebo si priblížte nasledujúci obrázok:

Ak o odolnom smartfóne s termo kamerou vážne uvažujete, určite neprehliadnite ani našu recenziu CAT S60.

Teraz však už poďme na videorecenziu, v ktorej sa "na jeden nádych" pokúšam povedať o danom telefóne všetko dôležité:

Všetky dôležité videá z produkcie Fony.sk nájdete v populárnej kategórii Videá. Stačí na ňu kliknúť.

Diskusia k článku:

Patrik 06.11.2016 - 20:42

Dovolím si upozorniť na to ,že v prípade kúpy CAT 60 S cez ORANGE paušál nebude mat tento Dual Sim mobil DUAL SIM funkciu,na čo Vás nikto pri objednávke neupozorní...pozdravujem v ORANGE

Celá diskusia 1 príspevok