Coolpad Max na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať výborne vybavený dual SIM android s 5,5-palcovým Full HD displejom a 4 GB RAM. Cena určite poteší.

Coolpad Max láka nielen na dostupnú cenu a veľmi dobrú výbavu, ale aj prémiový vzhľad. Konštrukcia je vyrobená z leteckého hliníka, ktorý bol opieskovaný a eloxovaný, a dodáva tak telefónu pocit z vyššej triedy. Jemne zaoblený 5,5-palcový displej s Full HD rozlíšením je chránený sklíčkom Gorilla Glass štvrtej generácie.

Viacfunkčnú čítačku odtlačkov umiestnenú na zadnej strane pod objektívom 13 Mpix fotoaparátu môžete naprogramovať až pre päť prstov. Každý odtlačok pritom môže plniť iné úlohy, napríklad vytočiť priateľov, zosnímať fotografiu, spustiť nahrávanie hovoru a podobne.

Výkon by nemal byť problém, nájdeme tu osemjadrový procesor a 4 GB operačnú pamäť RAM. Kompletné špecifikácie sme vám priniesli v základnom infe.

Coolpad Max ponúka užitočnú funkciu Dual Space, ktorá umožňuje vytvoriť virtuálny druhý telefón na rovnakom zariadení. Môžete sa prihlásiť do duálneho priestoru, kde si uložíte súkromné ​​fotky, videá, dokumenty, hovory, chaty či správy. Duálny priestor umožňuje registrovať dva rôzne účty a používať ho pre druhý Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, Skype, Vıber (niektoré aplikácie požiada o overenie číslo mobilného telefónu, na ktoré budete potrebovať aktívne druhé telefónne číslo).

Coolpad Torino a Max naživo

Coolpad Max už v redakcii testujeme, čoskoro vám tak prinesieme jeho recenziu.

Orientačná cena: 299 € (mobilonline.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Marek Vrba 16.07.2016 - 00:42

Komu sa páčia tie 4 mmm hrubé čierne čiary na zadku?

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease17.07.2016 - 01:53 Trvalý odkaz

Omnoho hrubšie sú pásy okolo displeja. Len to nebije tak do očí, kvôli zámerne tmavému pozadiu..

Celá diskusia 2 príspevky