Coolpad Max príde za lepšiu cenu než sa očakávalo

Výborne vybavený dual SIM android s 5,5-palcovým Full HD displejom a 4 GB RAM sa už čoskoro začne predávať aj na Slovensku. A cena bude nižšia, než pôvodne oznámená.

Coolpad Max láka na prémiový vzhľad, veľmi dobrú výbavu a dostupnú cenovku. Konštrukcia je vyrobená z leteckého hliníka, ktorý bol opieskovaný a eloxovaný a dodáva tak telefónu pocit z vyššej triedy. Jemne zaoblený 5,5-palcový displej s Full HD rozlíšením je chránený sklíčkom Gorilla Glass štvrtej generácie.

Na zadnej strane sa nachádza rýchla a viacfunkčná čítačka odtlačkov. Zabudovanú čítačku odtlačkov prstov možno naprogramovať až pre päť prstov, pričom každý odtlačok môže plniť rôzne úlohy v telefóne, napríklad vytočiť priateľov, zhotoviť fotografiu, spustiť nahrávanie hovoru a podobne.

Výkon zabezpečí osemjadrový procesor a 4 GB operačná pamäť RAM. Dostatok úložného priestoru ponúkne 64 GB vnútorná pamäť, rozšíriteľná microSD kartami. Prídete však o dual SIM funkciu. Výrobca použil známy hybridný slot. Kompletné špecifikácie sme vá priniesli v základnom infe.

Čím je ale Coolpad Max unikátny, je virtuálny druhý telefón na rovnakom zariadení (Dual Space). Môžete sa prihlásiť do duálneho priestoru, kde si môžete bezpečne uchovávať súkromné ​​fotky, videá, dokumenty, súkromné ​​hovory, chaty či správy. Duálny priestor umožňuje registrovať dva rôzne účty a používať ho pre druhý Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, Skype, Vıber (niektoré aplikácie požiada o overenie číslo mobilného telefónu, na ktoré budete potrebovať aktívne druhé telefónne číslo).

Coolpad Max sa do slovenských obchodov dostane vo farbe champagne už počas júna, odporúčaná cena je stanovená na veľmi príjemných 299 €, pričom prvé informácie hovorili o sume o 349 €.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Borland 02.06.2016 - 18:31

Už dlhšiu dobu nerozumiem politike Coolpadu. Aj pri zníženej cene 299€ nevidím veľa dôvodov na kúpu tohto telefónu oproti Lenovo P1, Motorola Moto X Play alebo Lenovo A7010.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease02.06.2016 - 19:35 Trvalý odkaz

kebylen. za tie prachy kupis Snapdragon 810, 808, 801, Mediatek Helio P10, X10...

Lukas03.06.2016 - 22:15 Trvalý odkaz

one plus2 z oficialnej stranke teraz kupit za tu cenu,,no o 20e vac

Celá diskusia 3 príspevky