Na jeden záber: Sony Xperia M5

Videorecenzia vodeodolného androidu vyššej strednej triedy s 5-palcovým Full HD displejom, 3 GB operačnou pamäťou RAM a 13 Mpix prednou kamerou.

Sony Xperia M5 láka na veľmi slušnú výbavu a odolnosť proti vode a prachu. Vydržať má opláchnutie od špiny a prachu pod tečúcou vodou, výrobca však neodporúča úplné ponáranie pod vodu. Uškodiť telefónu môže aj pobyt v slanej či chlórovanej vode.

Medzi hlavné špecifikácie patrí osemjadrový procesor MediaTek Helio X10 s taktom 2 GHz, 5'' Full HD displej, 3 GB operačná pamäť RAM a 16 GB vnútorný priestor rozšíriteľný microSD kartami do veľkosti 200 GB. Operačný systém Android beží vo verzii 5.0 Lollipop a dopĺňa ho známe grafické prostredie výrobcu. Zadný fotoaparát ponúka 21,5-megapixelové rozlíšenie a možnosť nahrávať videá až v 4K rozlíšení.

ikona

Recenzia: Sony Xperia M5 - vodeodolný mobil, ktorý neradno ponáraťRecenzia vodeodolného 5'' androidu s 3 GB RAM, 21 Mpix fotoaparátom, vylepšenou prednou kamerou a 2 600 mAh batériou.

Fanúšikov autoportrétov poteší vylepšená 13-megapixelová predná kamera s HDR a nahrávaním videí vo Full HD kvalite. Medzi zvyšnými špecifikáciami nájdeme podporu rýchlej dátovej siete HSPA+, LTE, GPS, Glonass, Bluetooth 4.1, NFC, DLNA, FM rádio a 2 600 mAh batériu.

Na jeden záber: Sony Xperia M5 / E5603

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

torko02 12.05.2016 - 12:21

možno je to zbytočnosť, ale čo sa týka toho zapínania tichého režimu, tak aby sa k tomu človek dostal, netreba niekoľkokrát stláčať tlačidlo hlasitosti nadol, stačí ho stačiť raz a keď sa ukáže ten ukazovateľ hlasitosti hore na displej, tak vľavo na tom ukazovateli stačí kliknúť na ikonu zvončeka, tým sa aktivuje vybračný režim, kliknete ešte raz a aktivuje sa tichý režim aj s tou ponukou nastavovania, a keď kliknete znova tak ste zas v normálnom základnom hlasnom režime a takto to funguje dokola, je to pohodlnejšie ako "xy" krát ťukať do tlačidla hlasitosti. všimol som si to už vo viacerých videách na jeden záber týkajúcich sa xperií a troška ma to už iritovalo, že však ide to aj jednoduchšie. to len taký postreh :)

oliver9913.05.2016 - 19:58 Trvalý odkaz

mam M5 od telekomu, predna kamera funguje na akukolvek vzdialenost, "chyti" do stvorca tvar a potom ju neustale drzi a doostruje

Celá diskusia 2 príspevky