Coolpad Torino S na Slovensku

Do slovenských obchodov prichádza z portfólia firmy Coolpad ďalší dual SIM android s podporou LTE, ktorý ponúka 4,7-palcový HD displej, štýlový vzhľad a dostupnú cenu.

V prípade novinky Coolpad Torino S sa dizajnéri inšpirovali prírodou. Na dotyk príjemný smartfón, pripomína zozadu okruhliak žiariaci na slnku, vpredu pokračuje zaoblenie 2.5D displejom s 4,7-palcovou uhlopriečkou a HD rozlíšením 720 x 1 280 bodov. Hardvérová výbava ponúka štvorjadrový procesor, 2 GB operačnej pamäte RAM a 16 GB vnútorný priestor.

ikona

Základné info: Coolpad Torino SCenovo dostupný dual SIM android s 4,7'' HD displejom, štvorjadorvým procesorom, LTE, čítačkou odtlačkov, USB OTG, infraportom, 8 Mpix fotoaparátom a 1 800 mAh batériou.

Operačný systém Android je doplnený o používateľské prostredie cool UI 8.0. Prekvapením v tejto cenovej skupine môže byť rýchla čítačka odtlačkov prstov, ktorú možno naprogramovať až na päť prstov (umožní odomknutie telefónu, vytvorenie selfie, rýchle otvorenie aplikácie). Zadný fotoaparát dostal 8-megapixelové rozlíšenie, predná kamera päť megapixelov. Kapacita batérie sa zastavila na hodnote 1 800 mAh. Dostupný bude vo farbe champagne a biela. Poteší podpora dvoch SIM kariet i LTE technológie.

Orientačná cena: 169 €

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu